Un Trail per Noruega

La valenciana Eva Bernat top 10 a la Hamperokken Skyrace

Res millor per a combatre la calor… que buscar temperaturas més agradables, més suaus o directament en contacte amb la neu i el gel. Això és el que feren recentment alguns corredors valencians que participaren a Noruega a la Hamperokken Skyrace on Eva Bernat (Like Sport Lurbel) va acabar en el top 10 femení.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Hamperokken Skyrace…

Una prova exigent de 57 km 4800+ travessant un parell de cims com ara el Tromsdalstinden 1238m i el Hamperokken 1404m, el cim que li dóna nom a la prova, marcada pels paisatges espectaculars i el contrast del cims, la neu i els llacs en comparació amb la calor que hem patit a la Comunitat Valenciana este estiu.

57 km 4800+ molts exigents que només finalitzaren 98 corredors i entre d’ells dos de la nostra terra com ara Eva Bernat (Like Sport Lurbel) i Isaac Llàcer (CxM Valencia) que marxaren a un dels punts més al nord de Noruega per a conèixer una nova faceta del Trail.

PUBLICITAT

Espectacular…

«Ha estat la carrera més dura, però a la vegada més impresionante que he fet a la meua vida» explicaba Eva Bernat. «Baixades verticals amb fang, molta neu, pedres afilados, molts rius pels que travesar, pujades interminables, una cresta d’infart… Al.lucinant de principi a fi» indicava la corredora de Cheste.

PUBLICITAT

Top 10 femení

L’objectiu era només anar a disfrutar, corrent junt amb la seua parella Isaac Llácer. Junts pogueren disfrutar i patir de la prova, per arribar a meta després de més d’11 hores 12 minuts i 27 segons d’exigència en la posició 56 i 57 de la general global, i en el top 10 femení en el cas d’Eva Bernat, que tot i no anar en el seu millor moment de forma manté sempre el pols competitiu.

«Estíc molt feliç d’haber-la pogut acabar en la posició 10 femenina, i d’haver-la disfrutat amb Isaac Llàcer. Gràcies a d’ell vaig superar els moments dolents i compartir les bones emocions. Em quede amb ganes de més… així que espere tornar i repetir algun dia».

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »