Doble rescat al Montcabrer i al Montgó

Els bombers d’Alacant atenen un corredor de muntanya al Montcabrer i a una senderista al Montgó

Doble actuació passat cap de setmana dels Bombers de la Diputació d’Alacant que hagueren d’atendre un corredor per muntanya al Montcabrer i a una senderista al Montgó. Als dos casos es va tractar de sengles caigudes que provocaren fractures al braç i acabaren amb un rescat en helicòpter…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Un corredor al Montcabrer…

La primera de les actuacions va ser passat dissabte 12 d’agost quan un home de 39 anys que estava corrent per muntanya va patir una caiguda quan estava al Montcabrer a la zona entre el refugi i el santuari.

Fins al punt de la caiguda es van desplaçar efectius del Parc de Bombers de San Vicent del Raspeig que  traslladaren a l’home a l’Hospital de la Verge dels Lliris d’Alcoi, amb una possible fractura al seu braç.

PUBLICITATPUBLICITATPUBLICITAT

Una senderista al Montgó…

La segona actuació va tindre lloc la vesprada de dissabte 12 d’agost quan una senderista que estava fent una ruta a la zona del Montgó, a Dènia, va patir una caiguda i es va fracturar en este cas la munyica.

Fins al punt on es trobava es van desplaçar efectius dels Bombers d’Alacant que traslladaren a la ferida en helicòpter al parc de Bombers de Dènia i des d’allà al hospital de la localitat perquè fora atesa de la fractura.Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescatat un valencià a l’Aneto | Sense Límits Aventura - […] Doble rescat al Montcabrer i al Montgó […]
  2. Tres rescats en un dia | Sense Límits Aventura - […] Doble rescat al Montcabrer i al Montgó […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »