El València Triatlón des de dins

Obert el termini per a poder ser un dels 150 voluntaris de Valencia Triatlón del 8 al 10 de setembre

Perquè el Triatló hi ha moltes formes de viure-ho molt més enllà de participar… I perquè pera fer una prova de la dimensió que té el València Triatló fan falta moltes mans i molta ajuda. Si vols col.laborar i viure el triatló d’una forma diferent, ara pots fer-ho participant com a voluntari en la gran cita del Triatló valencià i nacional del pròxim 8 al 10 de setembre.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Voluntariat…

Una oportunitat única de viure un Campionat d’Espanya de Triatló des de dins, d’una manera diferent, col.laborant i sent partícep d’un gran esdeveniment amb més de 3000 participants.

Per a poder coordinar que tot estima en ordre i poder atendre com toca un dels triatlons més populars que hi ha a tota Espanya, la Federació de Triatlo i l’organització del València Triatló demana l’ajuda dels voluntaris. Tots aquells interessats poden enviar un correu a voluntariado@triatlocv.org

PUBLICITAT

Funcions

Els voluntaris estaran participant al llarg dels 3 dies d’activitats de divendres 8 de setembre a diumenge 10 de setembre segons necessitats i disponibilitats, fent tasques relatives a tot el que té a vore amb el València Triatló:

des de repartir dorsals el dia abans de la prova, a estar al guardarropía, organitzant les transicions, vigilant els circuits ciclistes, participant als avituallaments o animant en meta… hi ha diverses funcions en què els voluntaris poden participar i sentir-se dins del València Triatló.

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

El termini acaba pròxim 1 de setembre

Més de 3000 triatletes han confirmat ja la seua presència al València Triatló de pròxim 8 al 10 de setembre. Encara estàs a temps d’apuntar-te fins pròxim 1 de setembre. Revisa totes les dades a www.valenciatriatlon.com

PUBLICITAT

Última fase d’inscripcions

El València Triatló entra en la seua recta final i a falta de 3 setmanes perquè arribe la prova ja són més de 3000 els participants que han confirmat la seua presència en alguna de les modalitats: SuperSprint, Sprint, Olímpic Open i Triatló de la Dona, a més del Triatló Olímpic que acollirà el Campionat d’Espanya.

Si vols participar encara estàs a temps sabent això si que a partir d’este 16 d’agost canvia el preu i entrem en l’última de les fases d’inscripció que finalitzarà pròxim 1 de setembre. No ho deixes passar!

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. A les portes del València Triatlón | Sense Límits Aventura - […] El València Triatlón des de dins […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »