Orientació els 365 dies (II)

SD Correcaminos prepara un circuit permanent d’orientació a la serra del Negrete a Utiel

Per fer orientació qualsevol dia de l’any, independentment de les condicions i les circunstàncies… ara també a la província de València. La secció d’Orientació de SD Correcaminos prepara per a pròxim setembre un nou circuit d’orientació permanent a la Sierra del Negrete, a Utiel…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Un projecte…

El projecte està a hores d’ara en marxa i en este mes d’agost, tot i ser periode estival, els integrants de la secció d’Orientació de la SD Correcaminos de València treballen perquè al setembre estiga conclós este nou circuit permanent, perquè qualsevol persona puga disfrutar de l’orientació en qualsevol moment de l’any. Estan en fase de marcatge amb la confiança en què en setembre es puga estrenar el circuit.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Circuit permanent

La idea es marcar un recorregut permanent de manera que es puga fer servir en qualsevol moment de l’any i que puga ser utilitzat per qualsevol persona, com recentment es va fer també amb el circuit permanent d’orientació que la UJI va presentar a Castelló.

Orientació els 365 dies


PUBLICITAT

Utiel…

La idea de fer un circuit permanent d’orientació a Utiel ve de fa uns anys quan al 2011 es va fer Trofeu Internacional d’Orientació WRE a Utiel. En aquell moment es va plantetjar l’opció de fer un circuit permanent aprofitant els mapes i la cartografia específica realitzada per a aquella prova, als paratges pròxims al Santuari del Remedio, Cerro de la Mazorra i las Cabezuelas.

La idea era que els mapes estigueren a la vista als panells informatius de manera que qualsevol persona poguera tindre accés a d’ells i poder encetar el recorregut on vullgueren. Estava pensant també des del punt de vista educatiu, lúdic i esportiu pensant especialment perquè les escoles  pogueren fer activitats i els més menuts pogueren ensenyar-se a llegir mapes.

PUBLICITAT

Negrete Park

La iniciativa actual del circuit permanent d’Orientació està impulsat per la regidoria d’esports de l’ajuntament d’Utiel i està integrada dins del projecte «Negrete Park», una aposta per convertir la Sierra del Negrete a Utiel en un centre atractiu per als amants de la BTT, orientació, senderisme, Trail, rutes a cavall… i convertir Utiel en un referent del turisme actiu. Este projecte ha estat reconegut recentment per la Fundación Trinidad Alfonso.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »