Detingut un senderista per provocar un incendi perquè el localitzaren

L’incident va tindre lloc a les Agulles de Santa Agueda, al Desert de les Palmes (Benicàssim)

Un senderista va estar detén passat dimecres 16 d’agost per provocar un incendi de forma involuntària quan es trobava al paratge del Desert de les Palmes, a Benicàssim. Segons sembla, l’home havia advertit al 112 que el seu acompanyant en la ruta es trobava ferit i fent un xicotet foc volia facilitar la localització dels servicis d’emergència…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

No era coincidència…

Semblava una casualitat. En qüestió de minuts els servicis d’Emergències, el CPBC (Consorci Provincial de Bombers de Castelló) indicava la vesprada de passat dimecres 16 d’agost dos accions seguides -un rescat i un incendi- a la coneguda zona de les Agulles de Santa Agueda, al desert de les Palmes, a Benicàssim, una de les rutes de senderisme més atractives que tenim a la Comunitat Valenciana.

Agujas de Santa Águeda


PUBLICITATPUBLICITAT

i una mala decisió

El que semblava una casualitat no ho va ser, segons desvetlava ahir el Periodico Mediterráneo. Només arribar al lloc de l’incendi els efectius pogueren comprovar que l’origen del foc estava a una motxilla que havia pegat foc un dels senderistes per tractar de fer fum i facilitar la localització, sense pensar en les condicions extremes de calor i la possibilitat que el foc es propagara.

Les flames finalment estigueren ràpidament controlades i només cremaren mitja hectàrea, i la Guàrdia Civil i la Policia Local procediren a detindre a un dels dos senderistes que va ser interrogat i estava previst per passara a disposició judicial.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Detingut un senderista per provocar un incendi perquè el localitzaren […]
  2. Rescat a Enguera | Sense Límits Aventura - […] Detingut un senderista per provocar un incendi perquè el localitzaren […]
  3. Rescat per imprudència al Montgó | Sense Límits Aventura - […] Detingut un senderista per provocar un incendi perquè el localitzaren […]
  4. Les notícies més llegides SLA 2017 | Sense Límits Aventura - […] Detingut un senderista per provocar un incendi perquè el localitzaren […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »