Rescatat un valencià a l’Aneto

La Guàrdia Civil de Benasque atén a un muntanyer valencià lesionar quan tractava de fer cim a l’Aneto

Un muntanyer valencià de 58 anys ha estat até este cap de setmana per la Guàrdia Civil en lesionar-se quan tractava de fer cim l’Aneto, un dels cims més emblemàtics i més visitats del Pirineu. Ha estat una de les 12 actuacions que ha hagut de fer la Guàrdia Civil este cap de setmana al Pirineu aragonés…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una excursió a l’Aneto

Molts valencians aprofiten les vacances per a fer muntanya i poder marxar als Pirineus a fer algun 3000 en una època de l’any en què les condicions són més favorables.

Això és el que li va ocòrrer passat dissabte 19 d’agost a un muntanyer valencià de 58 anys que tractava de fer cim a l’Aneto, el pic més elevat del Pirineu amb 3404 metres d’altitut, i el segon més alt de la Península, i que hagué de ser rescatat en helicòpter per la Guàrdia Civil.

PUBLICITAT

A l’Ibon de Salterillo

L’home es trobava al Ibon de Salterillo, en el camí de baixada del cim i de tornada cap al Refugi de la Renclusa, quan va patir un giron de peu que li impedia continuar. L’home va tractar de probar-se, però en no poder continuar hagué de donar avís.

Fins a la zona es va desplaçar un helicòpter de la Guàrdia Civil que va arreplegar el muntanyer valencià, i el va traslladar a l’heliport de Benasque, des d’on va ser conduit a un centre ambulatoria, segons informació del GREIM de Benasque que arreplega Radio Huesca.

PUBLICITAT

12 rescats més…

La intervenció de la Guàrdia Civil atenen al muntanyer valencià ha estat una de les 12 que han hagut de fer este cap de setmana al Pirineu aragonés des de passat divendres 18 d’agost a diumenge 20 d’agost.

En total han estat rescatades 13 persones, 7 homes i 6 dones, que han patut diverses lesions practicant muntanyisme, barranquisme o senderisme. Afortunadament cap de les lesions han estat greus més enllà d’alguns colps i alguna fractura menor.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat a Enguera | Sense Límits Aventura - […] Rescatat un valencià a l’Aneto […]
  2. Tres rescats en un dia | Sense Límits Aventura - […] Rescatat un valencià a l’Aneto […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »