Camins de Cabres puja el nivell

Pròxim 26 d’agost arriba el IV Trail Nocturn Camins de Cabres a Genovés que apura el termini d’inscripcions

«Més que una carrera és una aventura, en ser de nit és un mon diferent, una experiència única a la Comunitat Valenciana…». És el IV Trail Nocturn Camins de Cabres que pròxim dissabte 26 agost a Genovés arriba a la seua quarta edició.

Encara resten algunes places si t’atreveixen en alguna de les dos opcions de distància: 23 km 1500+ 45 km 2900+. Tens de marge fins dijous a la nit…

Camins de Cabres obri inscripcions


PUBLICITAT

Una aventura diferent…

Una aventura que va començar ara fa 4 anys a la localitat valenciana de Genovés i que cada volta ha anat enganxant a més i més corredors que volen viure una experiència diferent: córrer de nit, en un Trail amb zones tècniques, amb baixades amb cordes, amb zones d’aigua, amb zones per a patir i per a passar-ho bé corrent a soles o disfrutant de la bona companyia a la llum del frontal…

PUBLICITAT

Exigents i divertits

El IV Trail Camins de Cabres presenta un doble i exigent recorregut: 45 km 2900+ per aquells que volen completar la volta i fer una tirada nocturna de distància marató i 23 km 1500+ per als que es volen quedar amb la mitja. De fet només un 50% dels vora 400 participants acaben cada any les proves.

“Les zones més destacades són la Cresta del Frare, el pont tibetà al km 16, la pujada a la colina de la hamburguesa, una muntada de 2,5 km amb 500+. Després fem la baixada del último mohicano i seguim dins del barranc del picacervells que és on ens preparem per a la muntada de la bicicleta, una muntada de 3,5 km amb un desnivell possitiu important…” ens explica Leo Roca del Grup Camins de Cabres Ayuntamiento de Genovés, que recentmen junt amb José Llopis van ser protagonistes al programa Crono TV explicant també les característiques d’este Trail

PUBLICITAT


Camins de cabres

El Trail Nocturn "Camins de Cabres" en Genovés presenta dos distancias y muchos atractivos. Una prueba exigente y diferente, ideal para los que buscan en verano experiencias inolvidables.

Publicado por CRONO Tv en Domingo, 23 de julio de 2017


INSCRIPCIONS

Dijous 24 d'agost últim dia d'inscripcions!!

Si vols viure una experiència diferent pròxim dissabte 26 d’agost, una experiència que recordaràs molt de temps encara estàs a temps de fer la teua inscripció al IV Trail Camins de Cabres a Genovés a través de la plataforma de www.mychip.es.

Tens de temps fins dijous 24 d’agost a les 23:55!!!

PUBLICITATDel dia a la nit

L’eixida al IV Trail Nocturn Camins de Cabres tindrà lloc pròxim dissabte 25 d’agost a les 20:45 h la prova de 23 km i a les 21:00 h la prova de 45 km. «Encara eixim de dia, però als 4/5 km ja arriba la nit, i és de nit fosc… i toca anar amb el frontal». En els dos casos serà des del Col.legi Public Mare de Deu dels Desemparats, eixida i arribada de la prova.

3 PUNTS UTMB

Entre els molts atractius que presenta el IV Trail Nocturn Camins de Cabres es troba la puntuació que atorga que aquells que aspiren a fer algunes de les proves de l’univers UTMB. El finishers de la Camins de Cabres comptara amb 3 punts que acrediten la duresa i dificultat d’esta marató nocturna a Genovés.

A més des de l’organització ho han preparat tot perquè no falte de res a nivell de seguretat als punts de pas que poden ser més delicats, als avituallaments, carregats de tot perquè tot i ser de nit la calor apreta, i per als acompanyants dels corredors que tindran una zona on poder dormir mentre esperen l’arribada a meta.

I a més, els regals i obsequis de la mà dels patrocinadors que integren la borsa el corredor amb una espectacular camiseta per als participants entre moltes altres coses

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »