Rescat a Enguera

Els bombers de València atenen dos ciclistes de muntanya que s’havien perdut al barranc de las Contiendas

Foto: 

Dos practicants de bicicleta de muntanya van ser rescatats en la vesprada d’este dilluns 21 d’agost després de perdres quan estaven fent una ruta a la localitat valenciana d’Enguera, a la comarca de la Canal de Navarrés.

Els bombers de València van ser els que els van atendren quan ja duen 4 hores desorientats i començaven a patir problemes de deshidratació…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Barranc de las Contiendas…

Els dos ciclistes havien eixit de matí a fer una ruta de BTT per la localitat valenciana d’Enguera, preparats per a disfrutar de fer pedals en una de les moltes zones de muntanya atractives de la nostra geografia.

En un moment donat, tot i dur GPS, els ciclistes es desorientaren quan transitaven pel barranc de las Contiendas, i hagueren de donar avís als servicis d’emergències.

PUBLICITAT

PUBLICITATPUBLICITAT

…i deshidratats…

L’avís es va donar poc abans de les dos del migdia i fins a la zona es desplaçaren efectius dels Bombers de València, del GERA (Grup Especial de Rescat en Altura) i una unitat de bombers forestals d’Enguera que gràcies a les indicacions dels propis ciclistes pogueren localitzar-los.

Els ciclistes estaven en bones condiciones, cansats, desorientats i deshidratats ja que s’havien quedat sense aigua en una jornada de nou de altes temperatures, però en condicions d’eixir pel seu propi peu de la zona on van ser atesos pels Bombers de València.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tres rescats en un dia | Sense Límits Aventura - […] Rescat a Enguera […]
  2. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Rescat a Enguera […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »