Tres rescats en un dia

Els equips d’emergències atenen a 3 persones a la Serra d’Irta, Bicorp i a la Serra de Segària

Foto: 

Un rescat per cada província… la jornada de dimarts 22 d’agost va estar plena d’activitat per als equips d’emergències de la Comunitat Valenciana que hagueren d’actuar per atendre a 3 senderistes a la Serra d’Irta a Castelló, a Bicorp a la província de València i a la serra de Segària, a la província d’Alacant. Afortunadament sense conseqüències greus en els 3 casos

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Desorientat a la Serra d’Irta…

A la província de Castelló el CPBC (Consorci Provincial de Bombers de Castelló) hagué d’atendre un home que segons indicaven estava desorientat a la zona del Monte Campanilla, a la Serra d’Irta, a la comarca del Baix Maestrat.

Va ser efectius del Parc del Baix Maestrat els que acabaren localitzant este home quan ja començava a fer-se de nit, i l’ajudaren a baixar pel seu propi peu.


PUBLICITAT

Colp de calor a Segària…

A la província d’Alacant, també hagueren d’intervindre els bombers de la Diputació d’Alacant per a poder ajudar a una dona que va patir un colp de calor quan feia una ruta a la Serra de Segària, entre les localitat d’Ondara i el Verger, a la comarca de la Marina.

La dona, una veïna de València de 42 anys que anava ben equipada per a fer la ruta, va donar avís passades les dos del migdia en sentir que es quedava sense forces, i va enviar ubicació als equips de rescat que la localitzaren ràpidament i la traslladaren cap al seu vehicle particular.

PUBLICITAT

Un barranquista a Bicorp

I a la província de València, també hi hagué activitat este dimarts amb un rescat a Bicorp, a la comarca de La Canal de Navarrés d’un home lesionat quan practicava barranquisme al riu Fraile.

L’home estava a la zona coneguda com el Charco de la Marina i en lesionar-se ha donat avís al 112 que ha mobilitzat fins a la zona a efectius del GERA (Grup Especial de Rescat en Altura) dels Bombers de València, a voluntaris i forestals de Navarrés que l’han pogut traure a una pista forestal per a poder conduir-lo perquè rebera l’atenció sanitària.


PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat al Ponoig | Sense Límits Aventura - […] Tres rescats en un dia […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »