Mor un senderista al Barranc de l’Infern

Un home de 57 anys ha perdut la vida en patir una parada cardiaca

Foto: 

Dol en les muntanyes valencianes. Un home de 57 anys ha perdut la vida este dijous en patir una parada cardiaca mentre feia senderisme al Barranc de l’Infern, una de les zones més emblemàtiques de senderisme de la Comunitat Valenciana.

Fins a la zona s’ha desplaçat un equip dels bombers d’Alacant que tot i tractar de reanimar-ho no ho han aconseguit.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Al Barranc de l’Infern

El Barranc de l’Infern, a la Vall de Laguar, la catedral del senderisme amb els seus característics escalons, s’ha cobrat este dijous una víctima mortal, després que un senderista haja perdut la vida este dijous 24 d’agost en patir una parada cardiaca.

PUBLICITATPUBLICITAT

Parada cardiaca

L’home, de 57 anys i de nacionalitat anglesa, estava fent una ruta en companyia de la seua filla segons indica Valencia Diari, quan ha patit una parada cardiaca, que ha provocat la seua mort.

Tot i que ràpidament s’han desplaçat els equips d’emergències fins al barranc del Salt del Fleix i que en arribar han tractar de reanimar-ho, l’home ha perdut la vida tal i com han certificat els sanitaris del centre sanitari d’Orba on l’ha traslladat un SAMU.

PUBLICITAT

Una ruta exigent…

 

La del Barranc de l’Infern és una de les rutes més atractives i més emblemàtiques del senderisme nacional, així com una de les més exigents, pel gran desnivel que acumula els seus més de 6000 escalons, i també per la calor i la sensació tèrmica que es genera en els punts per on transita la ruta.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble rescat múltiple | Sense Límits Aventura - […] Mor un senderista al Barranc de l’Infern […]
  2. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Mor un senderista al Barranc de l’Infern […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »