Rescat per imprudència al Montgó

Atesos dos excursionistes al Montgó sense aigua i sense anar preparats

Foto: @gruporescateba

Altra jornada de molta activitats per als nostres equips de rescat. Després que dimarts visqueren tres rescats, un per cada provìncia, en el dia d’ahir dimecres tinguerem també diverses actuacions dels nostres equips, algunes d’elles amb motiu d’algunes imprudències com sembla el cas dels dos excursionistes rescatats als Montgó…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Al Montgó sense aigua…

Dos joves escursionistes britànics han estat rescatats en la jornada d’ahir dimecres després que tractaren de fer un recorregut pel Montgó en les hores centrals del dia, sense dur aigua damunt i sense dur el calçat adient per a fer muntanya.

Els dos joves donaren avís al 112 una vegada s’havien desorientat i un d’ells començava a patir símptomes d’un colp de calor, amb vòmits inclosos.

PUBLICITATPUBLICITAT

En helicòpter

Fins a la zona es va desplaçar un helicòpter del Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant que els localitzaren poc després de les 14 h desorientats, deshidratats, i amb símptomes de patir un colp de calor. Un d’ells, a més, anava sense camiseta i presentava algunes zones cremades a l’esquena, segons indica el Diario Información. 

Després d’ajudar-los a que es recuperaren i s’hidrataren els van traslladar en helicòpter al Parc de Bombers de Dènia on els esperaven els seus famíliars.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Rescat per imprudència al Montgó […]
  2. Rescat al Ponoig | Sense Límits Aventura - […] Rescat per imprudència al Montgó […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »