Doble rescat múltiple

Atesos un grup de 5 joves a la Sierra del Cid i un grup de 3 senderistes al riu Carbó

Foto: 

Doble rescat múltiple el que tinguèrem en la vesprada nit d’este dijous 24 d’agost en dos punts de la nostra geografia. Un grup de 5 senderistes va ser rescatat per la Guàrdia Civil quan s’havia perdut a la Sierra del Cid a la localitat de Petrer, i un altre grup de 3 senderistes també va ser localitzat quen es perderen fent una ruta pel riu Carbó, a la província de Castelló.

Van ser dos actuacions més en una setmana carregada de rescate i un dijous marcat per la mort d’un excursionista al Barranc de l’Infern…

Mor un senderista al Barranc de l’Infern


PUBLICITAT

Rescat a la Sierra del Cid…

El més nombrós va ser el rescat que dijous ja entrada la nit tinguèrem a la Sierra del Cid, a la província d’Alacant.

Un grup de 5 joves d’entre 20 i 23 anys estaven fent una ruta per esta coneguda serralada entre els termes municipals de Petrer i Monforte del Cid quan es desorientaren sense poder trobar el camí de tornada. Després d’unes quantes hores sense poder trobar el camí acabaren avisant al 062, telèfon d’urgències de la Guardia Civil.

PUBLICITAT

Geolocalització

Gràcies a eixa telefonada i a través de la geolocalització pels telèfons mòbils, els agents pogueren establir l’ubicació del grup en una zona de dificil accés a la que finalment pogueren arribar i acompanyar al grup de joves fins el punt on havien deixat els seus vehicles, segons apunta el Diario Información. 

PUBLICITAT

Rescat al Riu Carbó

També rescat múltiple el que es va produir ahir de vesprada al Riu Carbó, a la província de Castelló, on un grup de 3 senderistes es va perdre mentre feia una ruta pes este riu, que naix al macís del Penyagolosa i que va marxa acompanyat pel GR-7 en el seu camí pel terme municipal de Villahermosa del Rio.


PUBLICITAT

En la localització dels 3 joves participaren Bombers del Consorci Provincial de Bombers de Castelló i Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana que acabaren trobant els 3 senderistes sans i estalvis.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat al Ponoig | Sense Límits Aventura - […] Doble rescat múltiple […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »