I Luna guanya a la nit de Genovés

Victòries de José Antonio Luna i Ana María Carreres al IV Trail Nocturn Camins de Cabres a Genovés

«Camins de cabres hi ha que fer-la una vegada en la vida, més que una carrera és una aventura…». Una aventura a la que feren front passat dissabte a la nit vora 350 valents que afrontaren la doble distància del IV Trail Nocturn Camins de Cabres que a la seua versió marató va comptar amb la victòria de José Antonio Luna (Marathon Crevillent) i de Ana María Carreres (CC Guerrer Moixent). En el cas del primer amb una dedicatòria molt especial…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una tradició…

Com una tradició ja establida… cap de setmana de final d’agost i vora 400 corredors preparats per a córrer per les muntanyes de Genovés els 23 km 1500+ de la mitja marató i els 45 km 2900+ de la marató, amb sempre eixe afegit extra marca de la casa.

A la línia d’eixida del Col.legi Public Mare de Deu dels Desemparats molt de nivell com després va quedar palés en el pòdium final de la prova. 

PUBLICITAT

A la Luna…

Hi hagué molta i bona batalla en el trencacames preparat per part del Grup Camins de Cabres Ayuntamiento de Genovés amb els punts de pas destacats com ara la Cresta del Frare, el pont tibetà, la pujada a la colina de la hamburguesa, la baixada del último mohicano, el barranc del picacervells o la pujada a l’aventador…

…Luna

I en la batalla, a la nit va emergir Luna, José Antonio Luna (Marathon Crevillent), el corredor de Castalla que va aconseguir la victòria amb un temps de 05:23:38, i va sumar una victòria de prestigi, agafant el testimoni de Sebas Sánchez guanyador de 2016 amb un temps de 05 h 12 minuts.

Una nit en la muntanya


PUBLICITAT

Un pòdium de luxe

Luna, va anar de menys a més, i de fet al primer punt de pas el lideratge era per a Pedro Martínez amb Simón rama en segona plaça. Luna va anar retallant a poc a poc els vora 4 minuts que tenia perduts i es va colocar lider ja als kilòmetres finals quan va anançar Pedro Martínez.

A la fi victòria amb Pedro Martínez segon i Cristian Callau (Mur i Castell Tuga) tercer, en el que era un pòdium de prestigi.

Més encara si miren la llista del top 10 amb el recuperat Josep Cebrià en quarta plaça, Carlos Pascual (Corremón Trail) en cinquena plaça, Simón Rama (Mur i Castell-Tuga) el que fa sis o Pepelu Ballester (Mur i Castell-Tuga) en setena plaça, tots ells ja per damunt de les sis hores.

PUBLICITAT

Carreres en dones…

En categoria femenina la victòria va ser per a la corredora de Moixent Ana María Carreres (CC Guerrer de Moixent) que tornà a demostrar el seu nivell competitiu com ja ha fet en altres moltes proves a nivell autonòmic o també algun que altre Ultra a nivell nacional

I el Trail valencià conquereix també Barcelona

Carreres va guanyar amb un temps total de 07:23:48 i va aconseguir a més una destacada posició 18 en la general absoluta. El pòdium femení el van completar Suman Liliana i Verónica Jiménez (Los Mazaos).

Moncho i Paucar en la curta

En la modalitat curta, 23 km 1500 + la victòria va ser per a Valentín Moncho (Superatesport.com) el corredor d’Ador que va fer un temps de 02:29:36, per davant de Alejandro Córcoles (Marathon Crevillent) i de Vicent Antonli (Trail Serra Vernissa).

En dones la victòria va ser per a Margarita Paucar (Pioneros de Sudamèrica) amb un temps de 03:04:04, per davant de Ana Peydro (CxM Valencia) i de Virginia Caparrós (Club Kampamento Base).

UNA DEDICATORIA ESPECIAL 

La victòria de José Antonio Luna va arribar acompanyada d’una dedicatòria molt especial. En arribar a meta dit a la boca i dedicatòria per a Adriana, la seua primera filla.

«Des de la marató de Confrides que no competia» explica Luna. «La dona estava en estado i va donar a llum el 3 d’agost, volia estar am ella el final del embaraç i en els primeres semanes d vida d la meua filla Adriana».

«Vaig parar de competir fins a Camins d cabres. Ara bé, entrenar he entrenat més que mai, i savia que estava bé físicament. Ho havia xarrat amb l’antrenaor i soles ens quedava provar a vore com estava».

I va eixir tot bé, de menys a més. «Coneixia el recorregut -la vaig fer fa dos anys, 3er general- i savia que és una cursa molt dura, molt técnica, amb molt poquets trams on pugues correr bé, la humetat que fa es brutal, al 95% de humetat i has d’afegir-li que sempre hi ha molt de nivell de corredors i damunt es de nit».

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »