Mor un ciclista valencià a Terol en caure-li un llamp

El sinistre va tindre lloc dissabte a la localitat de Valacloche

Una mala combinació de factors va tindre un desenllaç fatal en la vesprada nit d’este dissabte 26 d’agost, i va acabar provocant la mort a un ciclista valencià a Terol, molt a pro de la Sierra Javalambre, en ser afectat per un llamp que va acabar amb la seua vida.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una tempesta seca…

Els fets tingueren lloc entrant la nit de passat dissabte quan un ciclista valencià transitava en bicicleta per la carretera TV-6014 entre els termes municipals de Valacloche i Cascante del Río, a la comarca Comunidad de Teruel, molt a prop del riu Camarena i de la Sierra de Javalambre.

PUBLICITAT

Un jove de 37 anys

El ciclista, un jove de 37 anys veí de València i amb les inicials J.L.S.L, segons indica Europa Press, es va vore sorprés al voltant de les 21:00 h per una forta tempesta seca, que no deixava grans precipitacions, però si anava acompanya de gran quantitat de llamps.

PUBLICITAT

Estés en terra

El cos sense vida d’este jove el va trobar un conductor que transitava per la zona i que va ser qui va donar avís a la Guàrdia Civil que es va desplaçar fins a la zona per a constatar la mort del ciclista, afectat com un llamp que va afectar de forma evident l’asfalt de tota l’àrea on havia impactat.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »