L’armada valenciana al UTMB 2017

Una gran nòmina dels nostres corredors participen a les diverses proves del Ultra Trail del Mont Blanc

És la gran cita del món del Trail. Allà on tots volen estar. Per a disfrutar, per a competir, per a viure una experiència única, i per a deixar constància també del gran nivell dels nostres corredors i corredores que als últims anys han aconseguit grans resultats a les diverses proves de l’univers de l’Ultra Trail del Mont Blanc. Esta setmana toca de nou donar la cara…

*****NO OBLIDES PARTICIPAR A LA NOSTRA ENQUESTA****

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

UTMB: Sebas, Bernad, Amat, Nimes…

La cita per excel.lència és el UTMB amb el seu recorregut allargat fins els 171 km 10000+. L’eixida serà pròxim divendres 1 de setembre a les 18:00 h a Chamonix, i entre els 2300 participants, en una edició amb més nivell que mai, hi haurà molts valencians, alguns d’ells amb molt de bagatge a les seues esquenes i a les seues cames…

El d’enguany serà el segon UTMB per a Sebas Sánchez (Sport HG-Aml Sport) el corredor alacantí que l’any passat va ser un dels dominadors dels ultres a nivell nacional.

La distància amb els seus 171 km imposa, i per això Sebas afronta la prova amb certa prudència, conscient del gran nivell de favorits que hi ha, i amb la memòria del que va ser la seua única presència al UTMB, ara fa uns anys.

«El vaig fer amb poca experiència i sense haver-la preparat molt i vaig patir molt, molt per acabar la prova en 27 hores…». El seu caràcter competitiu segur que li farà donar alguna alegria…

PUBLICITAT

UTMB: Bernad, Amat…

A més de Sebas, en homes repeteix al UTMB Víctor Bernad (Sport HG-AML Sport) que l’any passat va completar una gran prova acabant el que fa 13 amb un temps de 23 h 53 minuts, en un UTMB en què tinguèrem a Juanma Jiménez el que fa 10, amb Roberto Gil i Paco Sáez al top 30.

l’UTMB més valencià

El de Borriol arriba enguany amb l’objectiu de poder rebaixar eixe temps de 23 h 53 minuts, però conscient també que hi ha molt de nivell al UTMB. «Vient el cartell és l’any de més nivell. Baixar exie temps i poder fer un top 30 seria un èxit»

Enguany, a més, arriba Víctor amb menys descans per l’estrenada paternitat a primers d’any. Serà en tot cas una motivació extra poder dedicar-li un bon resultat al seu fill Jon.

Dins dels élit en homes també pren l’eixida al UTMB altre gran corredor com és l’alacantí Dani Amat tot i que el de Elda no ha pogut enguany córrer tants kilòmetres i proves com en altres temporades i tractarà de poder disfrutar de l’experiència. «Eixirè sense objectiu clar, només a acabar. Estic bé, però no he pogut córrer molt enguany per la faena com a Guia de Muntanya».

…i Nimes

I en categoria femenina, destaca la presència de Tere Nimes (Compressport), que s’estrena en la distància després d’haver participa altres anys a la TDS, amb victòria en 2014, i a la CCC amb pòdium l’any passat.

Nimes torna amb pòdium a la CCC

La de la Vilajoiosa arriba amb ganes i motivada… tot i una lesió al peu que li ha impedit preparar la prova com toca. Una fractura d’un dit que ha fet que fins fa uns dies no s’haja pogut posar les sabatilles per a còrrer. «Tinc ganes i volia haver arribat millor preparada però després de la caiguda en poder estar en línia d’eixida ja estic contenta».

PUBLICITAT

CCC: Cañes…

Molt de nivell també entre els valencians presents a la CCC i els seus 101 km 6100+. És pot ser, la prova on tenim més opcions d’aconseguir millors resultats i tocar pòdium. L’eixida serà divendres 1 de setembre a les 09:00 h des de Courmayeur.

Amb moltes ganes, convicció, forces i bona forma física arriba Laia Cañes (Sport HG-AML Sport), la corredora de Castelló que als últims dos anys ha fet un bot de qualitat i de resultats a nivell nacional i internacional amb la setena plaça al Mundial IAAF a Itàlia recentment.

És una de les nostres opcions més formes de poder fer pòdium com ja va ocòrrer al 2015, en la que va ser la seua estrena. «Serà una manera de reviure molts bon records i tractar de superar la meua actuació».

Laia Cañes, pòdium a la CCC


PUBLICITAT

CCC: Juanma Jiménez

L’altra gran opció valenciana a la CCC és Juanma Jiménez (Green Power ST), que l’any passat va aconseguir ser top 10 al UTMB aconseguint la millor posició històrica i el millor temps d’un valencià a la prova amb 23 h 27′ 18».

Ho ha preparat amb molta cura i ha planificat fins a l’últim detall tota la temporada per a poder ser de nou un dels grans protagonistes a com ja ho ha estat sempre bé al UTMB, bé a la TDS on tambéha fet un top 10 en les seues presències…

PUBLICITAT

CCC: Sánchez Cebrián, Ezequiel, Sáez…

Entre els aspirants a fer un bon resultat a la CCC, altres grans noms del trail valencià. Alguns històrics com Miguel Angel Sánchez Cebrián (Like Sport Lurbel) que després de renàixer per al Trail fa un parell d’anys, s’atreveix ara amb la CCC i una experiència de gran nivell.

«L’objectiu principal és disfrutar i si tinc bones sensacions apretar el que puga, però no em pose com a objectiu una posició determinada» explica el «senyor del Trail».

El señor del Trail

I eixa nòmina de grans corredors, destaca també la presència de Paco Sáez (Sport HG-Aml Sport) que l’any passat va donar la sorpresa al UTMB acabant el que fa 27 i que enguany va repetir posició a altra gran cita com és la TranGrancanaria, i també la presència d’Ezequiel Cuesta (Mur i Castell-Tuga) amb la voluntat de plasmar a nivell internacional el que ha mostrat en moltes proves de llarga distància a la Comunitat Valenciana.

TDS: Gil, Adrián, Soriano…

I per tancar amb el llistat de corredors elit, repàs també a la TDS 119 km 7200+ prova on també tenim les nostres opcions. És la prova que ha triat enguany Roberto Gil (CM GR 33) que l’any passat va ser també una de les sorpreses del UTMB acabant a la posició 24. Enguany ha continuat amb la seua bona progressió però sent molt selectiu en les proves en què ha participat.

I en categoria femenina la sempre combativa Xari Adrian (Team HG-AML Sport), en una temporada en què ha recuperat la motivació per les carreres per muntanya.  L’eixida serà dimecres 30 d’agost a les 06:00 des de Courmayeur.

“Ja era hora que se’ns reconeguera”


Si vols que afegim informació relativa a corredors valencians al UTMB ens ho pots fer arribar al correu senselimits@senselimitsaventura.com o senselimitsaventura@gmail.com

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. “Si quiero estar delante, tendré que arriesgar” | Sense Límits Aventura - […] L’armada valenciana al UTMB 2017 […]
  2. L’ambició de Laia Cañes | Sense Límits Aventura - […] L’armada valenciana al UTMB 2017 […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »