L’ambició de Laia Cañes

La corredora de Castelló torna a la CCC del UTMB on ja va ser pòdium al 2015

 

A la CCC va presentar credencials ara fa dos anys. De forma un poc sorprenent va aconseguir un pòdium que va obrir el seu camí internacional i va guanyar-se el respecte i l’admiració en el món del trail i dels ultres.

En estos dos anys Laia Cañes (Team HG-AML Sport) no ha deixat de crèixer acumulant molts més mèrits, victòries i pòdiums, i resultats destacats com la setena plaça al passat Mundial de Trail. Torna ara a la CCC amb ganes de més.

Demostrat: Una corredora Mundial


PUBLICITAT

Tornada als orígens…

Laia torna a la CCC amb l’ambició de millorar el resultat de 2015 on va acabar tercera fent els 101 km 6500+ de Courmayeur a Chamonix en 14 h 43 minuts i 07 segons.

«Repetisc distància i prova amb la CCC. Serà una bona manera de reviure molts bons records i tractar de superar la meua actuació de 2015» reconeix la de Castelló que en tot cas és també realista.

«Aquesta edició té molt de nivell, té un nivell de corredores altíssim… així que el pòdium són paraules majors. Un top 5 i millorar la meua marca ja seria un gran èxit».

Laia Cañes, pòdium a la CCC


PUBLICITAT

Més experiència…

En estos dos anys des de la seua gran carrera a la CCC Laia ha continuat progressant i consolidant el que va ser una irrupció sorprenent, amb la victòria al 2016 a la Spain Ultra Cup versió M, amb la victòria enguany a la Marató i Mitja i amb la seua presencia amb la selecció espanyola als Mundials de Trail a Itàlia.

PUBLICITAT

La prova

Laia arriba més madura i coneixent millor el seu cos. «Arribe en bona forma física. La preparació física ha sigue bona i creo que arribe en bon moment de forma, però amb cap perquè són distàncies molt largues, desnivells molt forts i no pots deixar-te dur. Has de seguir el teu propi ritme i ser conseqüent amb tu mateix. La cursa ja et ficarà al teu lloc…».

El patiment

«Tractaré com sempre de quedar el millor possible i disfrutar de l’ambient i de la cursa. Ha sigut molt dur entrenar tant este estiu amb tanta calor, però segur que eixe punt de patiment m’haurà servit psicològicament per a la prova».

PUBLICITAT


  • CCC: 101 km 6500+ eixida divendres 1 de setembre a les 09:00 h

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »