Una ‘Valiente’ als Pirineus

L’alacantina Yolanda Valiente puja al pòdium del Gran Raid des Pyrénees 220 km 13000+

Un repte majúscul amb xifres majúscules. No hi ha res que se li resistisca a Yolanda Valiente (Like Sport Lurbel), la superabuela del Trail que als seus 52 anys ha afegit una nova fita al seu llarg currículum després d’haver fet primera posició en categoria master al Gran Raid des Pyrénees, 220 km 13.000+. 

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

220 km 13000+

Les xifres de la Ultra Vuelta del Gran Raid des Pyrénees parlen per si mateix: 220 km 13000+ en una prova que té eixida des de la localitat de Vielle-Aure i recorrent bona part del macís dels Pirineus, amb punts de pas tan destacats com el Pic du Midi o Gavarnie en una prova que es considera com la gran competidora del Ultra Trail del Mont Blanc per distància i recorregut, tot i que té un menor impacte mediàtic.

Una ‘abuela’ en el UTMB


PUBLICITAT


Teaser Grand Raid des Pyrénées 2017

[LE GRP FÊTE SA 10E ÉDITION !] Le #teaser officiel de la 10ème édition du Grand Raid des Pyrénées (23 au 27 août 2017) #grp #vidéo ! Faites tourner… Ouverture des pré-inscriptions ce mercredi 14 décembre 2016 à 12h pétantes sur www.grandraidpyrenees.comAu menu de cette édition un peu spéciale, 4 formats de courses différents & 1 challenge inédit (5 étapes en 4 jours) :L'Ultra Tour | 220 km | 13 000 m D+Tour des Cirques | 120 km | 7 000 m D+Tour des Lacs | 80 km | 5 000 m D+Tour du Néouvielle | 40 km | 2 500 m D+Pyrénées Tour Trail | Challenge en 5 étapes (sur 4 jours) RDV en 2017 pour fêter ensemble notre 10ème édition !See you in 2017 to celebrate our 10th edition!Merci à l'ensemble des bénévoles et à nos fidèles partenairesThank you to our volunteers and our partnersNew Balance | OVERSTIM.s | Au Vieux Campeur | Au Vieux Campeur Toulouse | Carrefour Market (en vallée d'Aure et à Luz) | Commune & Office de Tourisme de Vielle-Aure | Département des Hautes-Pyrénées | La Région Occitanie / Pyrénées-Méditerranée | Socabat | Socaim | ShemRéalisation : Festivisuel | 2016 | www.festivisuel.com#grp #grp2017 #grandraiddespyrénées

Publicado por GRP – Grand Raid des Pyrénées en Domingo, 11 de diciembre de 2016


PUBLICITAT

48 hores 18 minuts

El Gran Raid des Pyrenees va tindre eixida el passat 24 d’agost i allà va estar Yolanda Valiente, la alacantina d’adopció que va afrontar la prova més exigent la Ultra Vuelta.

Yolanda va emprar un total de 48 hores i 18 minuts i 57 minuts, acabant en la quarta posició absoluta en categoria femenina, i la primera en categoria master a una prova que guanyaren els francesos Romain Olivier i Joveylin Paulin.

PUBLICITAT

Més valencians

Entre els participants a este Gran Raid des Pyrenees també tinguérem altres representants dels nostres corredors com ara Mati Soler Moreno (Trail Elda) que va compartir trajecte i recorregut amb Yolanda Valiente amb un temps de 48:18:53, així com Juan Andrés González Martínez (Trail Club Sax) amb un temps de 50:47:03.

PUBLICITAT

SENSE LIMITS

Yolanda Valiente acumula amb el Gran Raid des Pyrenees altra prova de prestigi al seu palmarés on ja tenia el Tor des Geants i el UTMB, més enllà d’haver participat i acabat amb grans resultats altres moltes proves per la nostra geografia.

Valencians al Tor des Gegant

Una ‘abuela’ en el UTMB

Las “superabuelas” del Puig Campana


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Esportistes d’aventura de l’any 2017 | Sense Límits Aventura - […] Yolanda Valiente, corredora per muntanya de Sax guanyadora en categoria master del Gran Raid des Pyrenees […]
  2. Històries SLA 2017 | Sense Límits Aventura - […] Una ‘Valiente’ als Pirineus […]
  3. Dia de la Dona… aventurera | Sense Límits Aventura - […] Una ‘Valiente’ als Pirineus […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »