Un maratón de BTT

Ade Moll i Arantxa Luis Alonso nous campions autonòmics de BTT Maratón

Passat cap de setmana va tindre lloc a Elda i Petrer el Campionat Autonòmic de Marató BTT de la FCCV (Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana) que va coronar a Ade Moll (Xabia’s Bike-Visauto) i a Arantxa Luis Alonso (CC Bici Store Valencia) com a nous reis de la llarga distància a la Comunitat Valenciana

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Km i calor…

El Campionat va tindre lloc a Elda i Petrer organitzat pel Club Ciclista Petrer que va preparar un doble recorregut molt exigent: 80 km 2000+ per a les categories masculines i 65 km 1600+ per a les categories femenines, en una jornada la de passat diumenge marcada encara per la bona temperatura de final de l’estiu.

PUBLICITAT

Moll, Martín i Sellés

En homes la victòria va estar per a Ade Moll (Xabia’s Bike-Visauto) que es va imposar en la llarga distància per davant de Jorge Martín (Ciclos Sabater-Metal Lube) i de Víctor Sellés (La Vilajoiosa).

El de La Sagra succeix en el trono a Iván Giménez i Iván Díaz Buj, guanyadors de les dos últimes edicions, i recupera un título que ja havia aconseguit en 2011 a Novelda, suma una victòria que li serveix per a posar un punt dolç en la recta final de l’any a una temporada marcada per una lesió en març després d’una forta caiguda.

Una caiguda inoportuna


PUBLICITAT

Arantxa revalida títol

En categoria femenina la victòria va anar per a Arantxa Luis Alonso (Bici Store Valencia), que es va imposar per davant d’Alicia Margalejo (Xabia’s Bike Visauto) i Marta Romeu (As Bike Team).

La biker de Benaguasil va ser la més rápida en fer el recorregut de 65 km 1600+ amb un temps total de 03:49:45 i va revalidar el títol que va aconseguir l’any passat a Losa del Obispo, per davant de nou d’Alicia Margalejo, que va ser campiona al 2015, per davant d’Arantxa.

Amor sobre ruedas


PUBLICITAT

Més campions

El resto de campeones autonómicos de BTT Maratón fueron Cristóbal Carnicer (Benicàssim Me Gusta – Luk) en sub23, David Martínez (Gobik CC) en master 30, Víctor Godoy (Gobik CC) en master 40 y Miguel Ángel García (Gobik CC) en master 50.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Un maratón de BTT […]
  2. Medalles valencianes als Nacionals de BTT | Sense Límits Aventura - […] Un maratón de BTT […]
  3. Valencians a la Catalunya Bike Race | Sense Límits Aventura - […] Un maratón de BTT […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »