Benages, Juan i Arzo, a pel Nacional de Triatló a València

El triatló valencià estarà representat en el Campionat d’Espanya elit de diumenge del València Triatló

Segurament no arriba en el millor moment de la temporada per als nostres esportistes, perquè tant Víctor Benages com Noèlia Juan o José Vicente Arzo estan en la part final de la temporada que va començar a l’hivern, però la cita del València Triatlón és important perquè és Campionat d’Espanya elit: diumenge, espectacle al port de València i voltants.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Valencians en l’elit

Els dos representants valencians en la màxima categoria esperen poder fer un bon paper, cadascú dins de les seues possibilitats. Els dos triatletes representen els clubs Huracán i Bètera, respectivament, en una cita que està organitzada per la Federació Valenciana de Triatló amb el suport de la Federació Espanyola i l’Ajuntament de València. Arzo, per la seva part, competirà a per totes al paratriatló, una especialitat que reclama a més major visibilitat.


A les portes del València Triatlón


 

PUBLICITAT

Benages, «top20»

Benages aspira a “ser top20”, segons va assegurar durant la presentació de la carrera, però el que és cert és que l’any passat va ser 11è a la mateixa cita, a Banyoles, i en aquesta edició arriba sabent que el nivell nacional cada vegada està més car.

“Serà un triatló paregut a Banyoles, amb molta humitat”, va assegurar el valencià, que se sincera quan diu que córrer “és el que pitjor porte”. D’aquesta manera, ho té clar: “He d’intentar trencar aigua i poder fer una bona bici, i si faig top20 aquest any, ja estaria molt bé”.

Presència internacional

Respecte als rivals que es trobarà, assegura que no ha vist qui ve per evitar-se pressió, però considera que seria positiu que participaren “tots els rivals, inclús els internacionals, perquè Espanya és una potència mundial”.

PUBLICITAT

Juan, mirant les rivals

Noelia Juan arriba a la cita del València Triatló amb una idea clara: No vol que la doblen en el circuit de ciclisme, perquè a més aquesta vegada “són set voltes i això em preocupa”. És per això que el seu objectiu és “eixir el més avant possible de l’aigua i avançar el màxim en la bici”. Després, si arriba viva a córrer, fer el que millor sap fer, que es ‘volar’ amb les sabatilles.

Tot i això, la valenciana arriba “amb moltes ganes de competir perquè és a València i vindrà molta gent a veure’ns”..

PUBLICITAT

Arzo: «Pressió positiva»

Jose Vicente Arzo, el paratriatleta valencià que serà a l’eixida del Campionat d’Espanya de paratriatló, aspira a “deixar el pavelló el més alt possible”. El valencià creu que hi ha pressió, però és “una pressió positiva, perquè com que estic a casa intentaré donar el màxim”.

PUBLICITAT

SUPORT INSTITUCIONAL

La presentació de la prova, celebrada ahir dijous a la seu de la Fundació Trinidad Alfonso, va córrer a càrrec de Maite Girau, regidora d’Esports de l’Ajuntament de València; Valeriano Moreno, president de la FederaciÓ de Triatló de la Comunitat Valenciana; Jorge García, director de competicions de la Federació Espanyola de Triatló; i José Luis Juan, director de competicions de la Federació Valenciana.

Més dades:


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »