Els valencians elit al València Triatló

Víctor Benages acaba 15è i Noelia Juan pastor la 22ª en el Campionat d’Espanya del Valencia Triatlón amb victòria de Cesc Godoy i Sara Pérez

Foto: Adrián Núñez

Dur, molt dur ha sigut el Valencia Triatlón, Campionat d’Espanya de Triatló 2017 en distància olímpica, però una bona experiència per als representants valencians en la carrera. Víctor Benages (Huracán) ha acabat 15è, mentre que Noelia Juan (Bétera) ha finalitzat en la 22ª posició i en la 8ª entre les sub-23.

La victòria en homes ha acabat en mans de Cesc Godoy, del Fasttriatlón C.N. Montjuic, i en dones de Sara Pérez Sala, de l’X3M, que s’ha proclamat campiona nacional 2017 amb absoluta superioritat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Benages, dins del Top20

Ho havia dit durant la setmana, que el seu objectiu era acabar en el top20 en una prova que, vist el panorama, preveïa molt exigent. Així va ser, i Víctor Benages, que en 2016 a Banyoles va ser 11è, en aquesta ocasió es va classificar 15è amb un temps de 1.56.08, a 6.10 de Godoy.

PUBLICITAT

Juan, 22ª entre l’elit

La que ha d’estar ben satisfeta amb la seua carrera és Noelia Juan. La triatleta de Bétera va aconseguir evitar que la doblaren en el sector de ciclisme, que era la seua gran por, i va acabar 22ª amb 2.15.41, a 11-15 de la vencedora. Igualment, en la classificació sub-23 la valenciana es va situar al top10, amb la 8ª plaça.

PUBLICITAT

Godoy, dominador

Cesc Godoy, del Fasttriatló C.N. Montjuïc, va acreditar el seu gran moment de forma, confirmant el que havia apuntat una setmana abans a Mar de Pulpí en el Nacional SuperSprint i de Relleus Parelles, i es va imposar en aquest Nacional valencià sumant a més els punts necessaris per anotar-se també el Gran Premi d’Espanya Herbalife de Triatló. Va estar lluitant mà a mà amb Pablo Dapena, del Cidade de Lugo Fluvial. Tots dos van protagonitzar la prova al costat de Ricardo Hernández, company de Dapena i medalla de bronze en el Nacional.

PUBLICITAT

Pérez, gràcies a l’aigua i la bici

La cursa elit femenina del Campionat d’Espanya va coronar a dues Saras. Sara Pérez es va proclamar campiona demostrant un grandíssim nivell sobre la resta de rivals.

Es va destacar en els dos primers segments, controlant en el tercer per assegurar la victòria davant l’empenta de la veneçolana Joselyn Daniely Brea Abreu, de l’AD Tri-Penta Terres de Lugo, segona classificada, i de Sara Bonilla, del Triatló Clavería, tercera en carrera, segona en el Campionat d’Espanya i a més guanyadora del Gran Premi d’Espanya Herbalife de Triatló. El tercer calaix del pòdium nacional femení va ser per a Marta Sánchez, de l’C.N. Vic-ETB. quarta classificada en la cursa.

PUBLICITAT

Gran resposta de públic

El públic es va acostar en un bon número al voltant dels diferents circuits del Valencia Triatlón per poder viure de prop un Campionat d’Espanya elit de distància olímpica realment espectacular. La cita va satisfer tant esportistes, organitzadors com els assistents que van tindre l’oportunitat de veure en directe als millors triatletes de categoria elit del panorama nacional.

NACIONAL PER CLUBS

El títol de campió d’Espanya de clubs va ser per al Cidade Lugo Fluvial, la plata per a Diablillos de Rivas i el bronze per al Fasttriatló. En categoria sub-23 es va proclamar campió d’Espanya Antonio Benito, de l’Cidade Lugo Fluvial. La plata va ser per a Ignacio González, de l’Arcade Inforhouse Santiago, i el bronze per a Iván Gil, de Diablillos Rivas.

En dones, per clubs, l’or va ser per al Diablillos de Rivas, la plata per Clavería Móstoles i el bronze per al Fasttriatlon. En categoria sub-23 el títol nacional va ser per a Marta Sánchez, la plata per a Irene Loizate, del Mugarra TT; i Sara Guerrero, del Nàutic de Narón.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Benages 15è i Juan 22ª […]
  2. València Triatló dóna el salt a Europa | Sense Límits Aventura - […] Els valencians elit al València Triatló […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »