Una victòria a l’infern de Canfranc

El corredor de Faura Pepelu Ballester guanyar a la Canfranc-Canfranc marcada per les dolentes condicions meteorològiques

Jaime Bordera acaba tercer amb Gabi Valero en cuarta posició 

Foto: @canfrancanfranc

«Per als que ens agrada la muntanya en estat pur, se pateix, però ens agrada…» amb eixa senzilla frase resumeix Pepelu Ballester (Mur i Castell-Tuga) el que ha estat per a d’ell la victòria a la Canfranc Canfranc, 100 km 8848+ que quedaren finalment reduits a 93 km 7800+ marcats pel mal oratge, l’aigua neu, la ventisca, les baixes temperatures i on els valencians han demostrat el seu bon fer perquè més enllà de la victòria del corredor de Faura, Jaime Bordera va acabar tercer i Gabi Valero Alarcón va fer el quart, amb Jessica Mataix (Aper Alcoi) tercera una vegada neutralitzada la prova femenina.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Mal oratge…

Ni el fred, ni el vent, ni la neu, abundant en les cotes més altes i les estacions d’esquí de Formigal, Astún i Candanchú... impediren els nostres corredors deixan la seua emprenta a la Canfranc Canfranc més dura.

La prova ja de per si dura i tècnica, 100 km 8848+ pel pirineu aragonés, va estar marcada per un oratge que farà recordar molt de temps esta onzena edició. I allà emergiren els corredors valencians per a demostrar la nostra força…

PUBLICITAT

Pepelu, victòria èpica

Eren pocs els valents que d’inici afrontaven la prova més dura de les 4 distàncies que plantejava la Canfranc Canfranc. Entre d’ells el més fort Pepelu Ballester (Mur i Castell-Tuga) que continua donant pasos endavant en el món de l’Ultra Trail. Quasi sense voler, ximplement tractant de disfrutar.

«La carrera ha estat durissima. A més de que ja és molt tècnica l’oratge ens ha fet patir molt» ens comenta el de Faura. «Però als que ens agrada la muntanya en estat pur, patim menys. A mi m’agrada molt perquè és Pirineu en estat pur, però la gent ha patit moltíssim…». 

PUBLICITAT

I sense frontal…

I li va tocar també patir a d’ell, que va mantindre un duel molts kilòmetres amb el francés Thomas Galpin (Running Colseil-Hoka) amb qui va anar canviant posició. «El moment més complicat ha estat quan m’ha passat el francés i a més se m’ha trencat el frontal i m’ha tocat fer una baixada sense llum. Menys mal que ja estava fent-se de dia!. M’ha tocat apretar molt després per a poder agafar-lo…». 

A la fi en meta victòria ampla per a Pepelu Ballester amb un temps de 17:04:19, amb Galpin a més d’una hora 18:08:59, sumant la victòria més destacada en la trajectòria del corredor de Faura.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

BORDERA i VALERO

Més enllà de la victòria de Pepelu Ballester, a la Canfranc Canfranc hem comptat també amb altres destacats corredors de la Comunitat Valenciana que han deixat la seua emprenta.

En tercera posició, amb un temps de 18:51:33 va acabar Jaime Bordera, el corredor de Moixent que suma altre pòdium destacat després dels que ha aconseguit en altres proves com ara el Gran Trail del Aneto. Jaime va anar en el tram inicial de la prova seguint de ben a prop Pepelu, i la seua lluita final va tindre la recompensa de la tercera plaça.

I molt a prop del pòdium va acabar Gabi Valero Alarcón, el corredor de Rocafort, que va fer un temps total de 19:33:32.

Un autònom del Trail

El corredor de la gorra


MATAIX TERCERA NEUTRALITZADA

Pepelu, Jaime i Gabi podran recordar durant molt de temps esta edició de la Canfranc Canfranc, en què molts altres valencians i valencianes, com Jessica Mataix (A per Alcoi), Vicky Romero (Club Triatló Xixona) o Begoña Collado (Club Triatló Alzira) que veieren com la seua prova quedava neutralitzada per l’organització en vore que la previsió encara empitjorava més. En el moment de la neutralització Jessica Mataix anava en tercera posició, que és la que se li reconeix des de l’organització, per tant, pòdium per a la corredora d’Alcoi.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »