Del Trail al Triatló

La corredora d’Ultra Trail Alicia Chaveli s’estrena amb bona nota al València Triatló

Perquè els esports d’aventura no són un compartiment tancat. I ens agrada variar i provar noves modalitats i disciplines. En realitat tot és el mateix: superar-se, posar el cos a prova i tractar de disfrutar fent esport.

Això és el que ha fet este cap de setmana la corredora per muntanya d’Alzira Alicia Chaveli, que s’ha estrenat al València Triatló disputant el seu primer Triatló. Després de molts anys centrada en el Trail, aconseguint grans resultats, pòdiums i victòries destacadades com la que va la va fer guanyadora de la Spain Ultra Cup al 2014… s’ha estrenant amb el Triatló. I no li ha anat gens malament…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una estrena amb bona nota…

Alicia Chaveli, que ara es troba en fase de recuperació física després d’uns mesos complicats, necessitava provar una nova modalitat i ho va fer passat cap de setmana al València Triatló.

Tal volta podia faltar la tècnica més exquisita de la natació, el domini de les transicions, o la posició en la bicicleta… però acostumada a patir i a les llargues distàncies dels ultres de més de 100 km, Chaveli es va atrevir passat cap de setmana al València Triatló, a més amb el triatló de distància Olímpica: 1500 metres de natació, 40 km de bicicleta i 10 km de carrera a peu.

El resultat final i les sensacions no han pogut estar millor: posició 15 femenina en la modalitat Open i un temps total de 02:46:14. Esta és la seua crònica.

La ‘factura’ del Trail


PUBLICITAT

Al lío!

Yo con un par…. mi primer triatlón y me inscribo en el OLÍMPICO (1500m nado – 40kms bici -10kms a pie). La semana pasada haciendo test de natación 3 series de 500m, haciendo el test pienso que si no me tendría que haber inscrito al SPRINT, que es de menos distancia… para probar a ver como funciona todo, pero luego pienso que la larga distancia me va mejor que la distancia corta, así que al lío!!!

PUBLICITAT

Al agua…

A las 7h40 empiezo, al agua! A los pocos metros, me he agobiado, menos mal que ha durado poco, solo hasta llegar a la primera boya. Luego me he tranquilizado y ya me he sentido como pez en el agua. El recorrido de la bici en algunos puntos los he visto peligrosos, curvas de 180 grados con adelantamientos y curvas de todas las maneras.
Y la carrera a pie a dar lo que se pueda (…)

PUBLICITAT

Fuerza mental

En el agua me he visto que tengo una gran capacidad de gestionar y afrontar los contratiempos sean cual sean, porque antes de llegar a la primera boya, he pensado me retiro en la boya que está la barquita, mira si estaba agobiada!!! Pero mi experiencia ultrera me ha servido para algo. Sólo por el mero hecho de haberlo superado hace que me sienta MUUUU GRANDE!!!

PUBLICITAT

Buena experiencia

Ha sido una experiencia muy positiva para mi!. Gracias a Sergio Vila Piera por acompañarme en mi aventura!
Gracias David Vergara Preparador Físico porque en tan poco tiempo me ha ayudado a preparar este reto como es el triatlón!
Ahora a pensar en la montaña que tanto me gusta!!!!!!!!! Y ganas de morder el polvo.

I ARA… DE NOU AL TRAIL

Després de la seua bona experiència al Triatló no descartem que Alicia Chaveli puga repetir en un futur. El que també té en ment es tornar a sentir les bones sensacions en muntanya.

L’objectiu final per a esta temporada la Carrera X Muntanya Sierra de Chiva de pròxim 9 de desembre. 61 km 3000+. Una prova i una distància que ja coneix de sobra…

La ‘factura’ del Trail

Alicia Chaveli: “Encara estic a un núvol”

Alicia Chaveli, insignia de plata d’Alzira

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Al Nadal, regala València Triatló | Sense Límits Aventura - […] Del Trail al Triatló […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »