Tibi torna a desafiar

Pròxim 24 de setembre arriba la III Volta al ‘Pantano’ de Tibi

Tibi es consolida en el Trail. Després d’una primera edició sorprenent, pels recorreguts i per la velocitat en què es va executar la prova, després d’una segona edició amb grans sensacions, arriba pròxim 24 de setembre la III Volta al Pantano de Tibi, amb algunes novetats en un recorregut que no deixa d’atraure corredors…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Un trail amb història…

Són només dos edicions, però podem dir que el de Tibi és un Trail amb història. La història pròpia del ‘pantano’ de Tibi, del que diuen és el més antic d’Europa, construit al 1590 en temps de Felipe II.

El ‘Pantano’ és el que li dóna nom a la prova i el que marca bona part del recorregut, amb la presència de visió l’aigua des de bona part de la prova i especialment amb el tram de pujada per les temudes escales i els seus 183 escalons…

PUBLICITAT


video II trail volta "pantano" de Tibi

Video presentación del "II trail volta al pantano de Tibi" Gracias al youtuber "jfgildepareja" por las imagenes aéreas y a The Thunderstorm by Karstenholymoly (c) copyright 2013 Licensed under a Creative Commons Attribution Noncommercial (3.0) license.

Publicado por III Trail Volta al "pantano" de Tibi en viernes, 1 de julio de 2016


PUBLICITAT

Doble distància

Per a esta tercera edició, des del Club de Futbol Sala de Tibi, organitzadors de la prova han preparat de nou una doble distància: la prova llarga amb 26 km 1265+ i la prova curta amb 17 km 670+.

Els recorreguts presenten alguna lleugera variació respecte de les edicions anteriors que afecta als punts de pas per la sierra de la Moleta i el Mos del Bou. Mantenen en tot cas la seua essència.

“És un recorregut diferent a tot el que hi ha a la zona. La major part, molts kilòmetres els corredors estan veient aigua, amb zona verda, i cada pujada i cada baixada és diferent a l’anterior. I després està el fet de pujar les escales del pantano” explica Miguel Mira. 

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Consulta preus i opcions d'inscripció

Si vols participar a la III Volta al Pantà de Tibi de pròxim 24 de setembre de 2017 pots formalitzar la teua inscripció a través de la plataforma de www.mychip.es. No ho deixes passar!!!

Circuit Trail del Joguet

En el seu creiximent, esta nova edició de la Volta al Pantano de Tibi forma part del II Circuit Trail de Joguet, conformat per 4 proves: la Cursa i marxa per Muntanya de Castalla ja disputada, la III Volta al Pantano de Tibi, el II Trail d’Onil i el II Trail Pous de Neu a Ibi.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cap de setmana de Trail | Sense Límits Aventura - […] Tibi torna a desafiar […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »