Un Trail de llegenda

Pròxim 22 d’octubre arriba la XI Tombatossals a Castelló

Un trail de llegenda… amb personatges de llegenda i amb corredors amb ganes de fer i viure la història. Així és la XI Tombatossals que pròxim 22 d’octubre arriba de nou per a recòrrer els punts més emblemàtics de Castelló de la Plana. Amb 3 distàncies per tots aquells que vullguen descobrir l’autèntic Territori Tombatossals

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La llegenda…

La de Tombatossals és una carrera amb història pròpia. La del gegant bo que dóna nom a la prova, Tombatossals, nascut de l’amor entre Penyeta Roja i Tossal Gross, i que va ser peça clau en la fundació de la ciutat de Castelló. I la història de cada un dels milers de corredors que en estos 10 anys han passat per la prova i l’han vist crèixer fins a convertir-se en un dels referents del Trail a Castelló. Pròxim 22 d’octubre tens l’oportunitat de gaudir-la i descobrir-la…

PUBLICITAT


Tombatossals – Trails de Castelló

Tombatossals – Trail's de Castelló, la carrera de montaña de Castellón. Tres distancias 12K, 21K y 42K.A que esperas para conocer Territori Tombatossals? Meta volante "Victor Bernad" y "Sonia Escuriola"www.cursatombatossals.com 22/10/2017#CursaTombatossals #Maratomba#TerritoriTombatossals #LaFestaDelEsportACastelló #LEsportMouCastelló #CastellónEscenarioDeportivo #CastellóEscenariEsportiu #Trail #TombatossalsDipuEsport Castelló, Patronat Esports Castelló, Ajuntament de Borriol, Itbacking

Publicado por Tombatossals – Trail's de Castelló en Martes, 5 de septiembre de 2017


PUBLICITAT

3 distàncies

Des del Club Atletisme Running Castelló estan preparat amb molta cura tots els detalls d’una prova que presenta 3 distàncies per a poder cobrir les aspiraciones de tots els corredors:

  • la MaraTomba de 42 km 2291+, una marató de pura muntanya,
  • la Tombatossals de 21 km 764+, per als més clàssifcs, 21 km de roca i adrenalina,
  • la MiniTomba, 12 km 465+, de marxa no competitiva.

Les 3 proves tindran eixida pròxim 22 d’octubre des del centre educatiu Penyeta Roja a les 08:00, 08:30 i 09:00 respectivament amb tot tipus de servicis per als corredors que volen descobrir el Territori Tombatossals.

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Consulta inscripcions per a les 3 distàncies

Si vols participar a la XI Tombatossals de pròxim 22 d’octubre en alguna de les seues distàncies: MaraTomba 42 km, Tombatossals (21 km) o MiniTomba (12 km) pots formalitzar la teua inscripció a través de la web http://www.cursatombatossals.com. No ho deixes passar!!!

PUBLICITAT

Territori Tombatossals

La prova começarà a les Pistes d’Atletisme del Complexe Educatiu Penyeta Roja, per a transcòrrer per sendes i pistes forestals pels espais de la Penyeta Roja, el Tossal Gross, Joquera, Raca, Roca Blanca, Molinas… i tindre l’oportunitat de topetar-se fins i tot amb el gegant.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »