Valencians al Mundial de Triatló

Roberto Sánchez Mantecón en sub-23, Javi Lluch en Junior i Héctor Català en paratriatló són els nostres representants 

Divendres es disputa a Rotterdam el Mundial de Triatló i la gran cita tindrem representació de triatletes de la Comunitat Valenciana. Entre els millors del món tindrem a Roberto Sánchez Mantecón (UA Triatlón) en sub’23 i a Javi Lluch (Cidade Lugo Fluvial) en categoria junior, a més d’Héctor Català en paratriatló.

Els tres triatletes arriben a la cita holandesa, a la prova del Mundial, amb totes les il·lusions de fer un bon paper. Seran els homes valencians a la competició del màxim nivell internacional.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Sánchez Mantecón

Sánchez Mantecón arriba a la prova de Rotterdam després d’un estiu en què ha estat sisè al Campionat d’Europa de triatló i quart a la Copa d’Europa disputada a Altafulla, que també era Campionat del Mediterrani. El triatleta de la Universidad de Alicante estarà en l’eixida junt a Toni Serrat representant a Espanya i també a la Comunitat Valenciana.

PUBLICITAT

El triatleta de la universitat alacantina ha arribat dimecres a la nit a Rotterdam, per tindre un dia de marge d’adaptació per intentar estar preparat per a la cita del divendres.


“Me quedan muchos sueños por cumplir”


PUBLICITAT

Javi Lluch

El de Manises arriba al Mundial de Triatló a Rotterdam després d’un any complicat i després de l’experiència de l’any passat a Cozumel. Amb 19 anys el jove triatleta valencià vol mantindre el nivell competitiu que va permetre que passat mes de maig mantinguera el pòdium europeu a Kizubel.

De pòdium en pòdium en Europa

Català, a per la revenja

La competició per als paratriatletes també serà a Rotterdam i comptarà amb presència valenciana. El representant serà Héctor Català, que torna a una gran competició i ho fa després d’un any realment amb bons resultats i després del fatídic Campionat d’Espanya on va ser tercer fa uns dies.


De pòdium en pòdium en Europa

 


En aquest 2017 porta grans resultats: va guanyar la Copa del Món d’Altafulla, al Campìonat d’Europa de Kitzbühel va acabar segon, el mateix lloc que a les Series Mundials de Yokohama, mentre que es va imposar al Campionat d’Europa de duatló de Sòria i si bé era l’actual campió d’Espanya de triatló, la passada setmana es va colpejar al nas en sortir de l’aigua en el Nacional i va ser tercer sense poder mantindre el títol que volia.

PUBLICITAT

Aquest fet va fer que el valencià es posara entre cella i cella el Mundial perquè el dolor i el mal sabor de boca de perdre una carrera que tenia a la mà va suposar per a ell una dosi extra de motivació. Rotterdam per tant és més que un objectiu per a un corredor que no cal que demostri els seu gran potencial.

La seua idea està clara: vol millorar el temps de l’any anterior i sobretot superar la tercera plaça amb la qual se’n va tornar del passat Mundial. Uns objectius exigents però al nivell de qui sempre vol donar un pas més endavant.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Valencians al Mundial de Triatló […]
  2. Triatló a punta de pistola | Sense Límits Aventura - […] Valencians al Mundial de Triatló […]
  3. Romaric Forques es consagra a Europa | Sense Límits Aventura - […] Valencians al Mundial de Triatló […]
  4. Lluch, bronce nacional | Sense Límits Aventura - […] Valencians al Mundial de Triatló […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »