Benages: resultat agredolç al València Triatló

El triatleta valencià explica les caigudes i la punxada amb la bici que el van impedir acabar més endavant al Campionat d’Espanya

 

Prop de 4.000 persones van formar part el cap de setmana passat del València Triatló. La prova era també Campionat d’Espanya  elit, de paratriatló i de grups d’edat, i suposava una aposta molt exigent tant per a la Federació Valenciana com per a l’Espanyola, que van estar vetllant perquè tot acabara eixint de la millor manera possible.

Un dels corredors que va destacar va ser Víctor Benages. El valencià era el representant de la Comunitat en la cita nacional elit, i la seua aposta era fer un top 20. Al final, 15è quan podia haver sigut 8è. Sabor agredolç.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Top15 que va poder ser top8

Però fer un top20 és el que va dir el dia de la presentació, abans de la carrera. I ja se sap que els esportistes diuen veritats a mitges perquè, abans de córrer, no se la volen jugar. Ell sabia que tenia potencial per fer-ho molt bé i fins i tot millorar el 11è lloc de l’any passat a Banyoles.

Ara bé, la carrera va anar per altre camí que el va deixar en el lloc 15 quan estava lluitant per acabar entre els 8 primers, el que haguera estat un pas endavant molt important en l’evolució d’aquest triatleta que tants bons resultats dóna en els últims anys.

PUBLICITAT

Problemes en ciclisme

La seva natació va ser impecable, com era d’esperar en un nadador pur com Benages. Va eixir amb els de davant i va iniciar el sector de ciclisme amb el grup capdavanter. Però, en un moment donat, crac, al terra se’n va anar. I va començar el via crucis.


Dos valencians al Mundial de Triatló


PUBLICITAT

“En la bici vaig patir una primera caiguda just darrere de Castro, vaig eixir volant per damunt de la bici”, va explicar. “Quan vaig tornar a pujar vaig agafar a un altre. No vam poder contactar amb els de davant i ens van agafar de darrere, un grup amb què ens vam entendre de seguida”, va continuar.

PUBLICITAT

Segona caiguda i punxada

Però tot no va quedar en aquesta caiguda. “A dues voltes del final vaig tornar a caure perquè es va caure el de davant de mi. No va ser tan greu com la primera, però vaig punxar la roda de darrere.

Era un circuit rodador amb girs molt oberts que tombant sense frenar es podien passar, però amb la roda punxada era molt difícil”, va argumentar Benages, que recordava com “cada vegada la roda tenia menys aire” i va haver d’acabar “com vaig poder”.


Del Trail al Triatló


PUBLICITAT

En la carrera a peu “no vaig córrer com deuria d’haver corregut”, es lamentava. “Vaig fer alguns tirons per poder enganxar a gent de davant”, va dir, però al final es va mantindre.


Els valencians elit al València Triatló

 


Sabor agredolç

“Veient un lloc 15 amb tot el que em va passar pense que és una posició complicada, si ho pense de com va anar la carrera; però molt bona si ho pense d’abans de començar”, va assegurar.

“Érem un grup de 8 davant que anàvem traient temps fins la caiguda… haguera fet un top8 quasi segur perquè ens vam entendre de seguida i anàvem molt fort”, recordava Benages, que tenia molt clar que les caigudes el van impedir “aconseguir un millor lloc”, tot i que sentencia: “Hem de continuar lluitant”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »