Per una muntanya neta

El Centre Excursionista de Xàtiva organitza este diumenge el Dia de la Muntanya Neta de la FEMECV

Per una muntanya neta i de tots. Per una muntanya neta. I una muntanya protegida. Per una muntanya de tots. I per una muntanya que resistisca el pas del temps i el pas de l’home. Com cada any, este diumenge 17 de setembre arriba el Dia de la Muntanya Neta, una de les activitats més destacades de la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Cita a Xàtiva…

Enguany el Dia de la Muntanya Neta FEMECV estarà organitzat pel Centre Excursionista de Xàtiva que ha preparat per a este diumenge 17 de setembre una ruta d’uns 12 km que tindrà eixida a la Plaça de la Seu a les 08:00 h i arrinbada al mateix punt després d’haver fer un recorregut per la Microrreserva del Castell de Xátiva.

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Si vols participar a esta jornada del Dia de la Muntanya Neta de pròxim diumenge 17 de setembre encara estàs a temps de formalitzar la teua inscripció a través de la plataforma de www.mychip.es. Tens de termini fins a les 23:59 del 15 de setembre. Anima’t per una muntanya neta!

PUBLICITAT

Microrreserva

El recorregut ens permetra conéixer de primera mà la Serra del Castell, una zona que més enllà d’acollir el monument més emblemàtic de Xàtiva, té també un altre tipus de riquesa en forma de diversitat medi ambiental de la seua flora endèmica singular.

La microreserva acull un bon nombre d’especies endèmiques, entre d’altres destaca la Silene diclinis. La zona va ser declarada al 1999 com a microreserva i té una extensió total de 3,4 hectarees de terreny públic al costat del Castell de Xàtiva.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »