Per una muntanya segura

Conferència del GREIM dissabte 16 de setembre a Benidorm

La muntanya està de moda i cada volta hi ha més gent que s’anima a fer muntanya i practicar alguna de les disciplines que la integren: senderisme, trail, barranquisme, escalada, orientació, espeleo… I per una qüestió de pura estadística cada volta hi ha que més accidents i situacions que acaben derivan en rescats i atencions per part dels nostres equips d’emergències com poder comprobar cada cap de setmana.

Un d’ells és el GREIM de la Guardia Civil, que este cap de setmana farà una narrada a Benidorm per a parlar de la seguretat en les nostres activitats de muntanya.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Dissabte a Benidorm

La xarrada tindrà lloc este dissabte 16 de setembre a partir de les 18:00 h al Saló d’Actes de l’Ajuntament de Benidorm i comptarà amb la presència d’Amador Pérez, integrant del GREIM  (Grup de Rescat e Intervenció de Muntanya de la Guardia Civil). L’entrada és lliure.

Allà donaran consells de com actuar davant un accident de muntanya, els pasos que hi ha que donar per a poder actuar de la manera més correcta i facilitar el treball als equips de rescat, cas de necessitar la seua presència, a més de tindre en compter altres variables com ara la responsabilidad civil i penal de les activitats en el medio natural.

PUBLICITAT

Muntanya segura

Al Sense Límits Aventura ja vhem comptat en alguna ocasión amb la col.laboració d’Amador Pérez per a donar-nos alguns consells generals de com prenvindre els accidents de muntanya i com actuar davant eixos accidents.

Cómo prevenir un accidente de montaña

Cómo actuar ante un accidente de montaña


PUBLICITAT

X anys del CEM Benidorm

La Conferència d’este dissabte 16 de setembre està inclosa dins dels actes del X aniversari del CEM Benidorm (Club d’Escalada i Muntanya de Benidorm), club que va nàixer al 2007 integrant inicialment per amants de l’escalada en les seues diverses modalitats. Poc a poc va anar ampliant els seus horitzons fins arribar a cobrir altres disciplines com ara Trail, senderisme, barrancs i espeleo.

PUBLICITAT

Més actes

Per a este mes de setembre, dins dels actes del X aniversari des del CEM Benidorm han organitzat algunes altres activitats com ara una interessant xarrada pròxim divendres 22 de setembre amb la presència de Los Hermanos Pou, els millors escaladors que hi ha actualment a Espanya, i també organitzaren passat cap de setmana la Copa Autonòmica d’Escalada de Dificultat.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Per una muntanya segura […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »