Medalles valencianes als Nacionals de BTT

La selecció valenciana de BTT suma 3 medalles als Nacionals disputats a Alahurin de la Torre (Málaga)

La selecció valenciana de Maratón BTT va aconseguir 3 medalles passat cap de setmana als Nacionals de Maratón BTT XCO que van tindre lloc a Alahurin de la Torre (Màlaga). Les medalles van ser totes tres en grups d’edats, on aconseguirem una medalles de plata i dos medalles de bronze.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Dur recorregut…

Els integrants de la selecció que dirigeix Vicente Moreno hagueren d’afrontar un dur recorregut de 72,5 km 2800+ integrat dins de la cinquena Maratón MTB Alahurín de la Torre-Jarapalos, amb la presència de més de 800 bikers participants arribats des de diversos punts de tota Espanya.

PUBLICITAT


https://www.facebook.com/eduardo.nadalesberrocal/videos/10210442916729896/


PUBLICITAT

Una plata i dos bronzes

La delegació autonòmica va aconseguir un total de 3 medalles, totes elles en categoria masculina. El millor resultat el va obtindre Miguel Ángel García, que va aconseguir la plata en Master 50 reeditant el gran resultat de l’any passat a Avià. La gran sorpresa va ser el rendiment de Cristóbal Carnicer a sub23 i Vicente Pla en Master 30B aconseguiren el bronze.

Foto:  www.fccv.es

PUBLICITAT

Més participants

La Comunitat Valenciana va estar també representada al Campionat Nacional per Ade Moll que va fer el 12 en elit i Jorge Martín que va fer el 25; Arantxa Luis Alonso en elit femenina que va acabar la que fa 10; el master 30 David Martínez que va fer el que fa ; y els masters 40 Alejo Moya que va fer el que fa 8, Víctor Godoy el que fa 10 i Luís García el que fa 16.

Pots consultar totes les clasificacions al següent enllaç:

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Medalles valencianes a Moralzarzal | Sense Límits Aventura - […] Medalles valencianes als Nacionals de BTT […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »