Una llicència per a la tardor

La FEMECV posa en marxa la tramitació de la llicència federativa per als últims mesos de l’any

Per a fer muntanya segura en qualsevol de les seues modalitats. Ja en la recta final de l’any arriba, ara que arriba de nou una bona època en que l’oratge i la climatologia ens permet disfrutar dels paisatges d’una manera diferent.

De cara a la tardor tenim encara l’oportunitat de traure la llicència FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana) que du camí de superar el rècord de llicències…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Final d’any…

Des de passat 18 de setembre es pot tramitar la llicència FEMECV per als 3 úlitms mesos de l’any, una llicència que tindrà vigència des de 25 de setembre a 31 de desembre de 2017.

En este cas es tracta només de la llicència A, que cobreix les prestacions bàsiques per aquelles activitats que tenen lloc només en Espanya amb un preu entre els 21,60 i els 28’40 euros, segons les edats.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

LLICENCIA

Si vols tramitar la teua Llicència de tardor de la FEMECV pots fer-ho a través de la web de la pròpia entitat federativa www.femecv.es. Recorda que entrarà en vigor des de 25 de setembre fins el 31 de desembre de 2017!

Rècord de llicències

A falta d’esta campanya de final d’any, la FEMECV compta a dia de hui amb 18129 federats, el que permet pensar que es podrà superar la xifra global de 2016 que va ser de 18447 llicències el que mostra el creiximent continuat d’esportistes d’aventura que any rere any trien la FEMECV com la seua federació de referència i opten per fer muntanya segura gràcies a les cobertures i avantatges que ofereix la llicència federativa. 

PUBLICITAT

Llicència temporal

Per aquells que fan muntanya de forma més esporádica només en determinades époques de l’any  existeix una bona opció amb la llicència temporal FEMECV.

Per un preu de 14 euros es pot accedir a les cobertures de la llicència FEMECV al llarg de 7 dies, pràcticament amb les mateixes cobertures que la llicència anual modalitat A (cobertura nacional). Han de ser 7 dies de forma consecutiva, per tant vos permet cobrir les vostres activitats dels pròxims dies.

Cada interessat pot triar el periode de validesa que vullga segons les seues necessitats, i es poden sol.licitar tantes llicències temporals com es considere. Això sí, a l’hora de tramitar-la no ho deixeu passar que heu de fer-ho amb 3 dies d’antelació a que comence l’activitat.

PUBLICITAT

HORARIS: 

Pots tramitar la teua llicència en els horaris d’oficina que té establerts la FEMECV: de dilluns a divendres de 08:00 a 15:00 h i de dilluns a dijous de 16:00 a 19:00 h.

A més recorda que està operatiu el servici de whatsapp per poder fer qualsevol consulta de forma més còmoda.

Més dades: 

La FEMECV al teu whatsapp

Camí del rècord de seguretat

Muntanya segura, aventura segura


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Calendari provisional FEMECV 2018 | Sense Límits Aventura - […] Una llicència per a la tardor […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »