Entreparets tanca La Lliga

Més de 600 participants este diumenge a la X Cursa Entreparets a Vilafranca, última prova de la Lliga Castelló Nord

I després de 7 mesos corrent, i despres de 7 proves… arriba el final de la Lliga Castelló Nord 2017. I ho fa este cap de setmana, diumenge 24 de setembre amb la X Cursa x Muntanya i  Marxa a Peu Entreparets a Vilafranca del Cid. Vora 600 participants gaudiran dels paratges i viuran les emocions de l’últim dia de competició

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Entre parets de pedra seca…

Vilafranca suma cada any més inscrits a la carrera Entreparets. El pròxim dia 24 de setembre se celebrarà la X edició de la Cursa Per Muntanya Entreparets, que amb els seus 25,24 km 850+ recorrent els paratges de pedra seca característics de Vilafranca, posa el punt i final a la Lliga Castelló Nord, en una prova que a més celebra el seu X aniversari amb una gran resposta de corredors.

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Si vols participar de la X Carrera X Muntanya Entreparets este pròxim diumenge 24 de setembre i disfrutar dels paratges de la pedra seca encara estàs a temps de fer la teua inscripció. Pots formalitzar-la online a la plataforma www.tdpevents.es. No ho deixes passar!!!

Més de 600 participants

En total, sumant els corredors de la X Cursa x Muntanya de Vilafranca i la Marxa a Peu no competitiva seran més de 600 els participants que s’acostaran a Vilafranca per a viure una gran jornada de Trail i muntanya. Les inscripcions encara esta obertes a la plataforma www.tdpevents.es

Per a fer possible la Entreparets un grup de més de 100 voluntaris s’ocupen de l’organització. Durant tot l’any s’encarreguen d’aconseguir la publicitat necessària, mantenir nets els camins… Quan s’acosta el cap de setmana de la prova, coordinen el muntatge de la infraestructura de la Plaça En Blasc, el lliurament de dorsals, els avituallaments, la senyalització de la carrera, la meta…

PUBLICITAT


Cursa Entreparets 2015

Ganes de cursa, ganes de Entreparets! Tan sols queden 5 dies, comença el compte arrere!Vos recordem que si voleu participar enguany vos podeu inscriure on line:>>Cursa 25k: http://ow.ly/TBRZ3048r47>>Categories juvenil i cadet i marxa no competitiva: http://ow.ly/BW0K3048re8Vídeo: Raül MonterdeImatges: Valentin Miravet Sales Joan Brusca Raül Monterde Sergio Altaba Tofol VilaLliga Castello Nord

Publicado por Entreparets en Martes, 20 de septiembre de 2016


PUBLICITAT

Emoció a La Lliga…

A Vilafranca es disputaran els últims kilòmetres de la Lliga Castelló Nord 2017, un dels circuits de carreres per muntanya amb més tradició de la nostra geografia i que any rere any reuneix un gran nombre de corredors.

A esta última prova acabaran de definir-se totes les classificacions. En l’apartat individual absolut femeni Sonia Mundina (CM GR33) arriba com la líder de la Lliga amb 416 punts, amb Ioanna Petenchi (Running Moro) en segona plaça amb 370 i ja més lluny Ana Luis Vicente (CM La Pedrera) amb 332 i Eva Bellés (CM At-Zenet) amb 327.

En categoria absoluta masculina el líder es Miguel Angel Duplas (Calambres) que ha estat de moment el més regular i tot i no guanyar cap prova és el primer amb 334 punts, amb José Angel Ebri (Amics de les Curses Populars) segon amb 298 punts i Alvaro Ribero i Manuel Segarra del Mur i Castell-Tuga, tercer i quart amb 280 i 240 punts.  respectivament.

Podeu consultar totes les classificacions a http://www.tdpevents.es/lliga-de-curses-per-muntanya-castello-nord/

PUBLICITAT


24 de setembre. Enreparets Vilafranca

SORTEIG X ENTREPARETS!!! Entre tots els qui compartiu este video sortegem una inscripció debades a la cursa. Si ja vos heu inscrit vos tornariem el preu de l'inscripció. El 24 de setembre teniu una cita #Entreparets. Inscripció a la marxa a peu i a la no competitiva: http://www.tdpevents.es/entreparets2017/A COMPARTIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Muntatge de Raul Monterde amb imatges de Joan Brusca, Sergi Altaba Orti, Tofol Vila, Valentin Miravet Sales, Jaime Vives Lorenz i Raul MonterdeTurismo Vilafranca DipuEsport Castelló Auto Esteller Comunitat Valenciana Córrer per la muntanya Carreras por montaña Shed Marks

Publicado por Entreparets en Lunes, 11 de septiembre de 2017


X ANIVERSARI

Vilafranca viurà diumenge 24 un dia mlt especial per quant en esta edició es celebra el X Aniversari de la prova. Amb este motiu des de l’organització de la prova s’ha preparat una camiseta commemorativa per aquells que feren la inscripció amb antelació.

L’eixida de la prova serà diumenge a les 09:00 h des de la Plaça En Blasc per a la Carrera a Peu, i a les 09:10 per a la Marxa no competitiva.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cap de setmana de Trail | Sense Límits Aventura - […] Entreparets tanca La Lliga […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »