Cap de setmana de Trail

La X CxM Entreparets a Vilafranca, la Volta al Pantano de Tibi i el Yátova Trail marquen el cap de setmana

Un cap de setmana de Trail on les carreres per muntanya comencen de nou a invair el nostre calendari. Cada una de les proves amb una particularitat destacada. Hi ha on triar per poder fer el que més ens agrada: córrer i disfrutar de la muntanya.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Entreparets tanca la Lliga…

La més antiga de totes és la X CxM Entreparets a Vilafranca del Cid, prova que arriba diumenge 24 de setembre amb l’al.licient a més de posar el punt i final a la Lliga Castelló Nord 2017. Emoció per tant en els 225,24 km 850+ recorrent els paratges de pedra seca característics de Vilafranca. 

Seràn vora 600 corredors els que prendran part de la prova i diumenge a les 09:00 h eixiran des de la plaça d’En Blasc per a disfrutar d’una prova que està d’aniversari.

Entreparets tanca La Lliga

Cursa Entreparets 2015

Ganes de cursa, ganes de Entreparets! Tan sols queden 5 dies, comença el compte arrere!Vos recordem que si voleu participar enguany vos podeu inscriure on line:>>Cursa 25k: http://ow.ly/TBRZ3048r47>>Categories juvenil i cadet i marxa no competitiva: http://ow.ly/BW0K3048re8Vídeo: Raül MonterdeImatges: Valentin Miravet Sales Joan Brusca Raül Monterde Sergio Altaba Tofol VilaLliga Castello Nord

Publicado por Entreparets en Martes, 20 de septiembre de 2016


PUBLICITAT

Tibi, les escales i el Pantano

A Alacant tenim la III Volta al Pantano de Tibi, prova que torna a demostrar la seua bona salut amb vora 500 corredors afrontant la doble distància: la prova llarga amb 26 km 1265+ i la prova curta amb 17 km 670+, amb algunes lleugeres modificacions en el recorregut respecte de l’any passat. 

Tibi torna a desafiar

Els 180 escalons del pantano tornaran a marcar una prova que està integrada dins del Circuit Trail de la Vall del Joguet. Les inscripcions està obertes fins divendres 22 de setembre a les 23:59 a la plataforma de www.mychip.es

video II trail volta "pantano" de Tibi

Video presentación del "II trail volta al pantano de Tibi" Gracias al youtuber "jfgildepareja" por las imagenes aéreas y a The Thunderstorm by Karstenholymoly (c) copyright 2013 Licensed under a Creative Commons Attribution Noncommercial (3.0) license.

Publicado por III Trail Volta al "pantano" de Tibi en viernes, 1 de julio de 2016


PUBLICITAT

Yátova, de estreno

I donem la benvinguda al Trail a altra localitat que s’incorpora a tindre la seua pròpia prova. Diumenge 24 de setembre arriba el I Yátova Trail, de la mà de Cors de Ferro i l’Ajuntament de Yátova, amb 3 distàncies 24 km 900+, 10 km 500+ i marxa senderista, i molts al.licients dins de la propia prova com una espectacular crono escalada al Motrotón.

Les inscripcions estan encara obertes a la web www.corsdeferro.com. Anima’t.

 

Yátova se estrena en el Trail


PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »