Una carrera amb molts guanyadors

Bonavista, Ferrer i Inturias guanyen la X CxM Entreparets que corona a Ebri i Mundina com a guanyadors de la Lliga Castelló Nord 2017

Una prova amb molts guanyadors… La X CxM Entreparets de Vilafranca va viure este diumenge una jornada molt especial: per l’aniversari i per ser la prova final de la Lliga Castelló Nord. Especial també per tindre doble guanyador en categoria masculina, en victòria compartida amb Mario Bonavista (Mur i Castell-Tuga) i Albert Ferrer (Masestrazgo Portell Turisme), amb María Eugenia Inturias (Mur i Castell-Tuga) guanyant en fèmines.

Especial per atorgar la victòria final de la Lliga per a José Angel Ebri (Amics Curses Populars Alcalà) i Sonia Mundina (Cm GR-33). Molts guanyadors per a una prova on els protagonistes foren cada un dels 600 participants i els més de 100 voluntaris que la feren possible…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Victòria doble…

Molts guanyadors va tindre en la jornada de diumenge la X CxM Entreparets, que més enllà de l’aniversari serà recordaba per haver compartit guanyador absolut masculí en la línea de meta d’En Blasc. Allà arribaren junts Mario Bonavista (Mur i Castell-Tuga) i Albert Ferrer (Maestrazgo Portell-Turisme) alçant la mà l’un de l’altre en senyal de respecte i de companyerisme.

Junts havien fet el de Iglesuela del Cid i el del Portell bona part dels 25,24 km 850+ recorrent els paratges de pedra seca característics de Vilafranca, i junts arribaren a meta després de 01:52:15, rebent el reconeiximent de tots els congregats a la plaça.

PUBLICITAT

Inturias, en dones

La victòria en categoria femenina va anar a mans de María Eugenia Inturias (Mur i Castell-Tuga) que va mantener un interesant duel en els 25 km de la Entreparets amb Diana Martorell (Mur i Castell-Tuga). A la fi només 3 minuts les separaren en meta, 02:21:34, per a Inturias pels 02:24:53 de Martorell amb Eva Bellés (CM At-Zenet) en tercera posició amb 02:29:05.

PUBLICITAT

Rècord de participants

En total han estat un total de 650 corredores els que han pres l’eixida a la Entreparets de Vilafranca. Esta inscripció suposa un rècord de competidors a la prova de Vilafranca. 350 ho han fet en la carrera de 25 km i la resta ha competit a diverses categories per a joves i la marxa no competitiva. Rècord de participants que no de temps, ja que es mantenen els cronos de Mario Bonavista i Raquel Martínez com els millors en les 10 edicions de la CxM Entreparets.

PUBLICITAT

Ebri i Mundina, reis de Castelló Nord

Amb la X CxM Entreparets de Vilafranca es posava punt i final a la LLiga Castelló Nord 2017, un dels circuits de carreres per muntanya per arrelats a la nostra geografia i pel que han transitat milers de corredors al llarg dels últims anys.

Tocava fer un últim essors, tot i que les classificacions estaven encaminades per les 6 proves anteriors: la XIX Marxa a Peu de Borriol, la XVII Pujada a la Nevera d’Atzeneta, la X Cursa per Muntanya de Catí, la XIII Cursa Font de Vida de Benassal, la XIX Volta a Peu Serra d’En Galceran i la XI Cursa per Muntanya de Vistabella.

Al remat, José Angel Ebri (Amics Curses Populars Alcalà) i Sonia Mundina (Cm GR-33) es coronen com a nous reis de Castelló Nord

A l’OCTUBRE, els PREMIS

Tancada la Lliga queda posar el punt i final amb la ja tradicional gala d’entrega de premis a cada una de les categories. La Gala final de la 9º Lliga Castelló Nord tindrà lloc a Octubre en una data encara per definir, al Saló d’Actes de la Diputació de Castelló, entitat patrocinadora de la Lliga des dels seus inicis.

Ebri i Mundina incorporen el seu nom a un ample llistat de guanyadors i succeixen en el més alta a Javier Medall (Urban Running) i Criss Kunn (KM Vertical Castelló), guanaydors de 2016, amb el Mur i Castell-Tuga repetint el títol de 2016 com a club més destacat. 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gala final de la Lliga de Castelló Nord | Sense Límits Aventura - […] Una carrera amb molts guanyadors […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »