Compte enrere per als 3 Cims de Vilafamés

Últims dies d’inscripció per a la III 3 CIMS de Vilafamés de pròxim 8 d’octubre amb 2 proves: III Trail 30k i XIII Marxa al terme

El compte enrere que no para… i ja estem a poc més de 10 dies perquè arribe la III 3 Cims de Vilafamés. Pròxim diumenge 8 d’octubre, aprofitant el llarg cap de setmana festiu tenim una oportunitat de fisfrutar del Trail pels paratges d’un dels pobles més bonics de tota Espanya. Encara esteu a temps de poder disfrutar de la prova i de fer-ho a preu reduït abans que arriba el nou periode d’inscripcions…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

3 cims… 

El nom de la prova no enganya ningú. 3 seran els cims que hauran d’afrontar els valents que vullguen descobrir els paratges que envolten esta localitat de la Plana Alta.

Els cims del Morral, la Penya i el Mollet retaran als corredors a tindre la millor forma física per imposar-se als 30 km amb 1700m D+. D’altra banda, aquells que busquen reptes menors, però gaudir igualment de la muntanya, podrán optar a la Marxa al terme, amb 14 km i quasi 500m D+. 

PUBLICITAT

Inscripció a preu reduit…

La prova tindrà lloc pròxim 8 d’octubre, organitzada pel Club de Muntanya Vilafamés, que està ultimant tots els detalls perquè pròxim 8 d’octubre es puga viure una gran jornada de Trail.

Recorda que encara estes a temps de formalitzar la teua inscripció i no ho deixes passar perquè tens preu reduït fins el 2 d’octubre i, a més, si vols rebre la borsa del corredors has de fer la teua inscripció abans d’eixa data.

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Recorda que tens preu reduït fins el 2 d'octubre

Si vols participar a la III 3 Cims de Vilafamés de pròxim 8 d’octubre pot formalitzar la teua inscripció a através de la plataforma www.sportmaniacs.com. Durant uns pocs dies tindran un preu reduit molt atractiu! No ho deixes passar!!!

Més dades:

PUBLICITAT


Encara téns dubtes?El 8 d'octubre t'esperem en 3 CIMS – VILAFAMÉS¿Todavía tienes dudas?El 8 de octubre te esperamos en 3 CIMS – VILAFAMÉS

Publicado por Club Muntanya Vilafamés en Miércoles, 6 de septiembre de 2017


PUBLICITAT

TAMBE PER PARELLES

Perquè ningú no tinga excusa, una de les grans novetats de la III 3 Cims de la Vilafamés és l’opció de poder fer la prova per parelles. Parelles mixtes o parelles del mateix sexe, per a córrer en bona companyia, sabent aixó sí, que per a poder computar en la classificació de parelles s’ha d’entrar junts a la línea de meta. Ja hi ha unes quantes parelles apuntades…

Vilafamés obri inscripcions

Festa del GR-33 a Vilafamés

Vilafamés entra en escena


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. A les portes dels 3 Cims de Vilafamés | Sense Límits Aventura - […] Compte enrere per als 3 Cims de Vilafamés […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »