Lliga de Clubs Caixa Popular molt competida

CEA Bétera en dones i CDM-ECL Moncada en homes, els campions després del TriXàbia

Emocionant final de la Lliga de Clubs Caixa Popular 2017 que obligava a totes les formacions a donar un pas endavant el més contundent possible en l’última prova de la temporada. Xàbia decidia les posicions finls i els equips havien d’estar preparats. En categoria femenina el CEA Bétera aconseguia el títol, mentre que en la masculina els vencedors finals eren els triatletes del CDM-ECL Moncada.

El TriXàbia va estar marcat per l’alt nivell. En homes la victòria va ser per a Emilio Aguayo (Moncada), mentre que en dones es va imposar Claudia Montagut (Bétera), tots noms dels que han estat al davant pràcticament tota la temporada.

A més, el punt més emotiu de la jornada va ser el record cap a Edu Monfort i els esportistes que van morir en l’accident del passat estiu.

PUBLICITAT

Aguayo, Benages, Robles

El podi masculí va estar molt car, i si no que li ho diguen als tres corredors que el van disputar. Finalment el triomf va ser per a Aguayo amb un crono de 01:46:37, mentre que era Víctor Beganes (Huracán) qui acabava segon, per davant d’un altre corredor del Moncada, Diego Robles.


Sense Límits Aventura al teu WhatsApp

 


PUBLICITAT

Montagut, Roselló, Piera

En categoria femenina Claudia Montagut va donar el triomf individual al Bétera amb un temps de 2:07:38. En segona posició va entrar la corredora del C.T. Laboratorio SYS, Cristina Roselló, la qual va arribar a meta pràcticament amb la tercera classificada, Sandra Piera, també del Bétera.

PUBLICITAT

Bétera en dones

La carrera de Xàbia va servir per establir els equips campions de la Lliga de Clubs Caixa Popular. En dones el triomf va ser per al CEA Bétera amb 694 punts. En la segona plaça acabava Laboratorios SYS amb 680, i amb 660 tancava el podi el Moncada.

Més enllà dels tres primers, la llista del top10 la completaven, per ordre, Tragaleguas, Trivila, Poblas Marítims, Ontinyent, Vialterra Algemesí, Huracán-Cultbikes i CDUPV Triatló. En dones enguany han competit 36 equips.

PUBLICITAT

Moncada domina

En homes la classificació va acabar amb domini del Moncada, que amb 688 punts es feia amb el títol de la Lliga de Clubs, Amb 672 finalitzava el circuit establert per la Federació Valenciana l’equip Huracán, mentre que el podi el completava el Tripuçol amb 668.

En la categoria masculina, amb 65 equips que han puntuat, el top10 el configuraven finalment el Tricanet, Antella, SYS, Carcaixent, Michavila, Bétera i Poblas Marítims.

PUBLICITAT

2018 amb 3 divisions

El rànquing de la Lliga de Clubs Caixa Popular 2017 estableix la competició del 2018. Hi haurà tres divisions: de l’1 al 15 competiran en Primera Divisió, del 16 al 30 en Segona, i a Promoció tots els equips a partir de la 30ª plaça.

La idea és aconseguir un nou model de competició que, segons la Federació Valenciana, aporte més emoció i espectacle a la Lliga de Clubs Caixa Popular.

DE GENER A SETEMBRE

La Lliga de Clubs Caixa Popular ha complit aquest any amb un calendari ple de carreres. Va començar al gener amb el duatló per equips d’Almenara, i ha acabat finalment al triatló de Xàbia. Aquest ha sigut el cronograma de 2017:

  • VI DUATLÓ PER EQUIPS VILA D’ALMENARA 15 de gener
  • IV DUATLÓ D’ALZIRA el 29 de gener
  • III DUATLÓ VILA D’ALAQUÀS el 26 de març
  • IX TRIATLÓ PLATJA GANDIA el 09 d’abril
  • TRIATLÓ PER EQUIPS DE CULLERA el 3 de juny
  • VI TRIXABIA 2017 el 24 de setembre-Olímpic (doble puntuació)

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Lliga de Clubs Caixa Popular molt competida […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »