Concurs: vols guanyar 1 inscripció per a la Tombatossals?

Consulta que has de fer per a poder guanyar 1 inscripció debades per a la XI Tombatossals de pròxim 22 d’octubre

Per a participar debades a un Trail de llegenda. Pròxim 22 d’octubre arriba a la XI Tombatossals amb les seues 3 distàncies –Maratomba, Tombatossals i MiniTomba– una de les clàssiques del Trail a Castelló, i des de Sense Límits Aventura i el Club Atletisme Running Castelló vos convidem a participar sortejant 1 inscripció debades. Què has de fer…?

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El premi…

El sorteig consistirà en 1 inscripció per a alguna de les 3 modalitats que composen la XI Tombatossals de pròxim 22 d’octubre

  • la MaraTomba de 42 km 2291+, una marató de pura muntanya,
  • la Tombatossals de 21 km 764+, per als més clàssifcs, 21 km de roca i adrenalina,
  • la MiniTomba, 12 km 465+, de marxa no competitiva.

Totes elles amb eixida i arribada al centre educatiu Penyeta Roja de Castelló a les 08:00, 08:30 i 09:00 respectivament amb tot tipus de servicis per als corredors que volen descobrir el Territori Tombatossals.

PUBLICITAT

El concurs… 

Per a poder optar al concurs has de compartir les publicacions que d’esta mateixa noticia fem al Facebook de Sense Límits Aventura o al Twitter de Sense Límits Aventura, a més de ser seguidors del Facebook de la prova Tombatossals – Trails Castelló. 

Teniu de marge per poder optar al sorteig de 1 inscripció debades fins el pròxim dimecres 4 d’octubre a les 20:00 h. El guanyador es donarà a conèixer pròxim dijous 5 d’octubre. I si no sou afortunats sempre podeu formalitzar la vostra inscripció! Animeu-vos!!

PUBLICITAT

INSCRIPCIO

Consulta inscripcions per a les 3 distàncies

Si vols participar a la XI Tombatossals de pròxim 22 d’octubre en alguna de les seues distàncies: MaraTomba 42 km, Tombatossals (21 km) o MiniTomba (12 km) pots formalitzar la teua inscripció a través de la web http://www.cursatombatossals.com. No ho deixes passar!!!

PUBLICITAT

PUBLICITAT

UN TRAIL DE LLEGENDA

La de Tombatossals és una carrera amb història pròpia. La del gegant bo que dóna nom a la prova, Tombatossals, nascut de l’amor entre Penyeta Roja i Tossal Gross, i que va ser peça clau en la fundació de la ciutat de Castelló. Pròxim 22 d’octubre tens l’oportunitat de gaudir-la i descobrir-la…

Un Trail de llegenda


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. I la inscripció debades a la Tombatossals és per… | Sense Límits Aventura - […] Concurs: vols guanyar 1 inscripció per a la Tombatossals? […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »