Trail sense límits

Torreblanca acull este dissabte la cita solidaria «El repte de Gerard» per a fer del Trail un esport adaptat i fer-ho en cadira de rodes

Un Trail per a tots. Mai millor dit. Este dissabte 30 de setembre arriba a Torreblanca una prova amb un component diferent. Solidària, com moltes altres afortunadament, però amb una finalitat exclussiva: córrer per muntanya per arreplegar diners per poder aconseguir una cadira de rodes especial perquè Gerard puga també córrer per muntanya.

És el seu repte. El repte de Gerard. El repte que s’ha d’aconseguir entre tots i en el que també participaran algunes de les principals corredores de Trail de la nostra geografia…

Trail en cadira de rodes


PUBLICITAT

Muntanya solidària…

L’objectiu és clar: arreplegar diners per a poder aconseguir una cadira de rodes especial per a Gerard, un xicon de Torreblanca que necessita de la cadira de rodes per a poder moure.

Com ja vos contarem passat mes de juny, el seu germà, David Marín, és qui ha estat muntant-ho tot en companyia del Club de Muntanya Salta Ribes de Torreblanca. Amants del Trail, que s’han empenyat en anar un pas més enllà: aconseguir una cadira de rodes especial perquè Gerard puga també transitar per la muntaya i disfrutar de les mateixes sensacions que tenen els corredors de Trail.

“El primer objetiu és donar a conéixer la cadira, com se pot moure per la muntanya, i ensenyar-li al món que les barreras només estan en la ment i que tot som capaços d’aconseguir el que ens proposem” explicaven en aquell moment.

PUBLICITAT


Publicado por El Reto de Gerard en Miércoles, 27 de septiembre de 2017


PUBLICITAT

Bona resposta

Ara arriba el moment de la veritat. Tingueren la bona resposta d’un grup de gent que els ha ajudat a moure el repte i a poder organitzar-ho i seran finalment vora 300 persones les que esten dissabte participaran a esta prova solidària, la majoria d’elles al Trail de 15 km, altres a la marxa no competitiva de 6 km i moltes altres a la inscripció fila zero per a poder col.laborar desinteressadament.

«Heu de saber que ja hui formeu part del despertar que necessita la Humanitat» indiquen des de https://www.facebook.com/retodegerard a tots els participants. «El canvi està en vosaltres i no en la resta. El que haveu fet i encara està per fer vos convertir en un exemple de superació i d’inspiració. Ningú pot ajudar a un altre sense ajudar-se a si mateix a la vegada…»

PUBLICITAT

Laia Cañes i Xari Adrian

Entre les persones que van a participar al Trail molts corredors i corredores anònims, amants de la muntanya sense buscar més recompensa que disfrutar i fer-ho sabent-se integrants d’una gran causa, i d’altres amb més renom, com ara les corredores Laia Cañes i Xari Adrian, acostumades a aconseguir grans fites en el món del Trail a nivell local, nacional i internacional i que este dissabte van a còrrer sabent que el premi és ben diferent.

«Com no anàvem a estar!!» diu Laia. «Ajudar a algú a que siga un poc més feliç, millore la seua relació amb l’entro que li envolta i puga descobrir la muntanya… no es pot dir que no, tot el contrari» explicava la corredora de Castelló, guanyadora enguanya de la MiM, i integrant de la selecció espanyola de Trail als passats Mundials a Itàlia.

La setmana més dolça de Laia

“Ja era hora que se’ns reconeguera”


 

PUBLICITAT

MOLT MES QUE TRAIL

La jornada d’este dissabte 30 de setembre a Torreblanca serà una jornada de molt més que Trail. Més enllà de la prova competitiva de 16 km i la marxa no competitiva de 6 km, al llarg de tot el dia hi haurà activitats per que la gent puga acostar-se i participar d’esta festa solidària en què també col.labora l’Ajuntament de Torreblanca i FEDER (Federació Espanyola de Malalties Rares).

De fet, a continuació de trail i l’entrega de trofeus hi haurà una paella per a tots, xarrades divulgatives, animación infantil, disco móvil i també una master class de ciclo indos solidario.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Històries SLA 2017 | Sense Límits Aventura - […] Trail sense límits […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »