Autonòmic de dificultat a Redován

El Club Montaña Redován torna a acollir la competició d’esta modalitat d’escalada

I després de la bona experiència al l’any passat l’escalada de dificultat torna a Redován. Dissabte 30 de setembre tindrà lloc a esta localitat alacantina el Campionat Autonòmic FEMECV d’escalada de dificultat. Una nova demostració del bon estat de salut de l’escalada a les nostres terres…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Un autonòmic en joc…

Pròxim dissabte 30 de setembre la màgia de l’escalada torna a escena. En este cas l’escalada de dificultat que viurà a la localitat alacantina de Redován una trobada per a determinar els campions autonòmics d’escalada de dificultat.

La prova tindrà lloc a partir de les 08:00 h del matí al rocòdrom municipal de Redován, a una cita organitzada pel Club de Montaña de Redován, i on els participants estaran dividits en les categories sub 9, sub 12, sub 16 i absoluta, tan masculina com femenina.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

L’any passat Redován ja va acollir este mateix Campioant Autonòmic d’Escalada de dificultat amb una molt bona participació en una jornada en què les victòries absolutes van ser per a Carlos Puche i per a Mari Carmen Alarcón. 

Puche es retroba amb l’escalada

PUBLICITAT

El rocódrom

El rocòdrom de Redován té una altura de 12 metres i una amplaria de 5 metres, construit amb panell 3D Real Rock, i compta amb 500 preses d’escalada, amb dos seccions diferents, una zona vertical destinada a l’escalada d’iniciació i una zona desplomada per aquells escaladors ja iniciats. En total son 80 metres de superficie escalable.

PUBLICITAT

Club de Montaña Redován

El Campionat Autonòmic d’Escalada de Dificultat està organitzada pel Club de Montaña Redován, un club molt vinculat amb l’escalada i que al 2015, amb motiu del seu XXX aniversari va organitzar una prova de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc on Jonatan Flor i Mari Alarcón aconseguiren pòdium.

La localitat de Redován, en el cor de la Vega Baja, està ubicada a les estribacions de la Sierra de Callosa del Segura, pròxima a diverses zones d’escalada en roca.

HORARIS

A les 10:00 h del matí començaran les proves, que tindran lloc fins a la 13:30 moment en què es donarà a conèixer els classificats per a la gran final que tindrà lloc a partir de les 16:00 h. L’entrega de trofeus serà a partir de les 18:00 h de la vesprada.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »