Pòdiums en valencià a Almería

Victoria de Eva Bernat a la CxM las Dalias (Almería) y pòdium per a Albert Ferrer 

Bons resultats de la delegació valenciana a la CxM Alpina Sierra de Gador-Dalias a Almería, quarta prova de la Copa d’Espanya CxM FEDME. La corredora de Cheste Eva Bernat ha aconseguit una victòria que li referma en el liderat de la Copa a falta de dos proves, i també pòdium del castellonenc Albert Ferrer, integrant la selecció autonòmica aragonesa.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Victòria i liderat…

El resultat més destacat de la selecció valenciana FEMECV ha estat la victòria d’Eva Bernat (Like Sport Lurbel) a la prova de 28’6 km 1.750 +, que transcorria pràcticament en la seua totalitat por senda, amb unes vistes panoràmiques privilegiades a la mar Mediterrànea, Serra Nevada i la Serra de Filabres.

Bernat va ser la primera fèmina amb un temps de 02:45:13, acabant a més a la posició 34 de la general absoluta. Amb esta victòria Bernat referma el seu liderat a la Copa d’Espanya CxM FEDME a la que encara li resten dos cites més a Santa Cruz de Tenerife i a Caravaca de la Cruz a Múrcia.

La seua companya de club i de selecció Ana Tauste va acabar quarta amb un temps de 02:54:18

PUBLICITAT

Ferrer continua en ratxa

També gran resultat el que va aconseguir Albert Ferrer, el corredor castellonenc que integrant la selecció d’aragonesa va aconseguir la segona plaça amb un temps de 02:13:33, sent només superat per Santiago Mezquita que amb 02:10:46 va ser el guanyador de la prova.

Ferrer enlaça dos setmanes consecutives aconseguint grans resultats ja que passat cap de setmana va aaconseguir la victòria a la XI CxM Entreparets a Vilafranca del Cid, compartint primera posició amb Mario Bonavista.

PUBLICITAT

Luna i Soriano al top 10

De la resta de participants de la selecció valenciana destaca el bon rendiment de José Antonio Luna que va acabar al top 10 amb una destacada 8 posició amb 02:18:39, i també el seu company de club i selecció Miguel Angel Soriano acabant entre els 10 primers amb un temps de 02:19:16.

Pere Ivars Ferrer va acabar el que fa 26 de l’absoluta, però com a tercer classificat en la categoria promesa masculina

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »