Més dificultat a Redovan

Celebrat el Campionat Autonòmic d’escalada de Dificultat amb victòries de Joaquin Santander i Cristina Robres

Redován va acollir passat cap de setmana el Campionat Autonòmic d’Escalada de Dificultat, penúltima de les proves del calendari d’escalada FEMECV de 2018. En total quasi mig centener d’escaladors es donaren cita al rocòrdrom municipal d’esta localitat alacantina per a demostrar les seues habilitats amb victòria absoluta per a Joaquín Santander i Cristina Robres.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Bona jornada…

Redovan va viure una bona jornada d’escalada passat dissabte, acollint per segon any consecutiu el Campionat Autonòmic d’Escalada de Dificultat. La cita va tindre lloc al rocòdrom municipal de Redovan on es reuniren vora mig centenera d’escaladors per afrontar els reptes que havien preparat des de l’organització a càrrec del Club Muntanya de Redován.

PUBLICITAT

Santander i Robres, les victòries

El Campionat Autonòmic va disputar de mati les classificacions i de vesprada les finals, complint amb fluidesa amb els horaris i els temps marcats, fents que les esperes en les zones d’aillament foren les menors possibles per als participants en les diverses categories: absoluta, sub 18, sub 16, sub 12 i sub 9.

En categoria absoluta la victòria va ser per a Joaquin Santander, que es va imposar per davant de Pedro Valenciano i de Manuel Marcos Rodríguez, mentre que en categoria femenina la victoria va ser per a Cristina Robres Aniorte, per davant de Arac Marcos Rodríguez i de Ainhoa García Valdivia.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Al 2018, més dificultat

Amb la disputa del Campionat Autonòmic d’Escalada de Dificultat només resta una última prova al calendari oficial FEMECV 2017 d’escalada, al que tindrà lloc a Bunyol pròxim 28 d’octubre.

I per a 2018 s’espera més escalada i més proves també de la modalitat de dificultat que al calendari provisional aprovat per la FEMECV passaria a estar conformat pel Campionat Autonòmic i una Copa d’escalada de Dificultat integrat per 3 proves.

Calendari provisional FEMECV 2018


PUBLICITAT

RESULTATS

ABSOLUTS

  • Joaquín Sánchez
  • Cristina Robres

SUB 18

  • Santamarta Martínez

SUB 16

  • Jordi Paya Calabuig
  • Lucía Sempere González

SUB 12

  • Anna Martínez García
  • Raúl Escribano Sánchez

SUB 9

  • Lola Iborra Fornes
  • Alberto García Bernabéu

*Consulta ací totes les classificacions

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »