Al Mundial de Triatló XTerra

Dos valencians, Jordi Gil i Amparo Ribera, disputaran la cita mundialista de Hawai

Hi ha dos valencians que estan fent les seues carreres a la Comunitat Valenciana però que tenen en el cap anar a Hawai. I no es tracta d’un Ironman, o millor dit de l’Ironman per execel·lència com és el de les illes, sinó el Mundial de triatló Xterra, una cita dura però que se senten capacitats per fer un bon paper. Es tracta de Jordi Gil i Amparo Ribera. Aquest Campionat del Món es disputarà el pròxim 29 d’octubre.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Campionat del Món

El nivell del triatló a la Comunitat és alt, i la prova són els diferents resultats que els nostres representants assoleixen cada vegada que competeixen a l’exterior. Jordi Gil i Amparo Ribera són de Castelló de Rugat i de Fontanars dels Alforins, respectivament, i també saben el que és pujar als podis i, per tant, entrenar, sacrificar-se i lluitar per aconseguir fites tan altes com competir en tot un Campionat del Món.

PUBLICITAT

Natació, btt i trail

La cita esportiva serà del nivell d’un Mundial, és a dir, sense complexos, sabent que el que es trobaran a Hawai serà la màxima competitivitat i a més, uns circuits realment durs. La natació ja se sap com les gasta el Pacífic, mentre que la btt promet sorpreses entre la gran vegetació, de la mateixa manera que el trail que els espera per tancar la prova tindrà un escenari privilegiat però no per això menys dur.

PUBLICITAT

Al podi a Orpesa

El passat cap de setmana, els dos, tant Gil com Ribera, han tingut competició, i no només no ho han fet gens malament, sinó que els dos han acabat en posició de podi. Va ser al Triatló Cross Mític d’Orpesa del Mar.

PUBLICITAT

Jordi Gil va ser el guanyador en la prova masculina de la cita que, a més, era Campionat Autonòmic de la modalitat. Gil, que és de Castelló de Rugat, corre baix el paraigües del club Triatló Carcaixent.

Gil va parar el crono en 1:57:10, superant Iván Muñoz, del Ferrer Hotels-M3T, que va ser segon, i Alejandro Pareja, del Cronos Triatlón Soto del Real, que va ser tercer.

PUBLICITAT

Per la seua part, Amparo Ribera, que és de Fontanars dels Alforins, tot i que competeix sense representar cap club perquè, de fet, no està federada, va aconseguir la segona posició, per darrere de Inma Sánchez, del C.T. Alto Palancia.  La tercera classificada va ser Beatriz Adell, del C.T. Evasión Castellón.

Classificació guanyada a pols

Els dos triatletes van aconseguir els bitllets per poder competir a Hawai, al Mundial en altres proves. Gil es va classificar per a la prova mundialista en l’XTerra que es va celebrar a Golega (Portugal), mentre que Ribera ho va fer a l’XTerra de Tarragona.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

1 Comentari

  1. Em lleve el sombrero campeona… Tú sí que vales!! A disfrutar del mundial Amparo.
    Hip hip…!!!

    Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Mundial XTerra de Gil i Ribera | Sense Límits Aventura - […] Al Mundial de Triatló XTerra […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »