‘Soroche’, el fantasma de l’altiplà

Quarta expedició del projecte ‘Encordados por la vida’ a la serralada Real dels Andes bolivians

Són dos i estan plens d’il·lusions. Són amants de la muntanya i tenen molt en ment totes aquelles persones que pateixen les conseqüències del càncer. Van a la muntanya, i no a qualsevol. Fan expedicions llargues, cims de nivell. ‘Encordados por la vida‘, junt amb l’AECC València, van més enllà.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ara Bolívia

‘Encordados por la vida’, el projecte que encapçalen Javier Oliver i Carmen González-Meneses, ha tornat a la muntanya, al seu lloc natural, allà on se senten en plena harmonia. En aquest cas, el viatge va ser a Bolívia.

Va ser durant el passat mes d’agost que aquests valencians van decidir iniciar i finalitzar, amb èxit, una nova aventura sempre tenint en ment la seua part més solidària, que és el projecte de lluita, superació i ajuda que engloba l’AECC València en la seua lluita contra el càncer


Una cima por la vida


PUBLICITAT

Aquest estiu Oliver i González-Meneses van decidir visitar Bolívia. I, com és normal, quan es parla d’un país andí, el protagonisme se l’endú la gran altitud de les seues muntanyes.

La serralada Real dels Andes bolivians va rebre la visita motxillera dels dos valencians.

PUBLICITAT

Vivències

Parlen Oliver i González-Meneses de les «vivències» però també de «l’amistat de gent noble i senzilla» que van rebre durant l’expedició. La naturalitat de les gents, l’harmonia amb el paisatge i la seua espectacularitat li va donar a tot el viatge un punt extra de bellesa.

PUBLICITAT

Nou cims

L’aventura esportiva, exigent, dura, va ser complir amb nou cims. I són nou perquè Oliver, insaciable, va voler pujar dues vegades el Cerro Jallayco, de 5.224 metres d’altitud. A més, ho va fer en modus trail-running i amb un temps de 2 hores i 20 minuts anada i tornada.

De les nou ascensions, dues van ser per damunt dels 6.000 metres. Van ser aquestes: Pico Austria, amb 5.270 metres; Jallayco (5.224m); Tarija, amb 5.250 metres; Pequeño Alpamayo, amb 5.370; Condoriri, amb 5.648; Pirámide Blanca, amb 5.230mts; i els dos per damunt dels 6.000 metres: Huayna Potosí (6.088) i Illimani (6.438).

PUBLICITAT

És ‘Encordados por la vida’ un projecte que segueix sumant cims i expedicions i que té en ment sempre la lluita contra el càncer. Aquesta malaltia que afecta a tantes persones i que fa que gent com Oliver i González-Meneses es prenguen les seues aventures d’una manera vital, com un projecte de superació i fins i tot ajuda, molt més enllà del repte personal que suposa.

MARCA D’IDENTITAT

‘Encordados por la vida’ és un projecte esportiu però especialment solidari que té com a caps visibles Carmen González-Meneses i Javier Olivar. Els dos han fet nombroses expedicions en els últims anys baix la senyera de l’AECC València i la seua intenció és donar visibilitat a tots aquells que estan en dificultats de salut pel càncer.


Encordados a la vida


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »