Valencians a la Catalunya Bike Race

Top 25 per a Ade Moll, Xavi Borràs, Víctor Sellés i Alicia Margalejo a la Catalunya Bike Race

Bon rendiment dels nostres bikers a la Catalunya Bike Race. Del passat 29 de setembre a l’1 d’octubre ha estat disputant-se esta prova UCI de 3 dies a Bellver de Cerdanya i la Molina on hem tingut a 3 representants masculins al top 25 – Ade Moll (Xabia’s Bike Visauto), Xavi Borras (Olympia Factory Ciclyng) i Víctor Sellés (La Vilajoiosa)– i també al top 25 una representant femenina, Alicia Margalejo (Xabia’s Bike Visauto)

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Nivell internacional…

Van ser en total 134 km 4000+ repartits en 3 etapes -42 km, 64 km i 28 km– cada una d’elles amb molt de nivell internacional com sempre comporta una prova que atorga punts UCI que va tindre la victòria final de Francesc Guerra Carretero (Buff Scott MTB Team)

I entre els millors, bon resultat dels nostres bikers que respongueren en cada una de les proves d’una èpica Catalunya Bike Race, en especial amb la última etapa, curta però intensa amb la seua famosa pujada de vora 10 km de forma consecutiva i la baixada posterior cap a meta.

PUBLICITAT

Ade, Borràs i Sellés

La reprensentació valenciana, amb Ade Moll, Xavi Borràs i Víctor Sellés va estar sempre present entre els millors, rodant en quasi totes les proves en el top 25.

La millor actuació individual va estar per a l’alacantí Ade Moll que va acabar el que fa 15, amb un temps total de 06:43:05, aconseguint uns parcial sempre dins del top 20. Molt a pro d’dll va estar Xavi Borràs. Els dos amaren quasi totes les etapes de la mà acabant un davant de l’altre, i a la general el de Castelló va acabar el que fa 16 amb un temps total de 06:44:03.

També dins del top 25 va finalitzar el jove alacantí Víctor Sellés, que va aconseguir de nou un bon resultat a una prova UCI acabant en la posició 22 amb un temps total de 06:52:09.

PUBLICITAT

Margalejo, top 25

Entre els represenants valencians també bikers femenines com ara Alicia Margalejo (Xabia’s Bike Visauto) que va completar una bona Catalunya Bike Race acabant en la general en la posició 23 amb un temps total de 10:52:53, a una prova que va vèncer Claudia Galicia Cortina (Cerdanya Skimo Team Club).

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »