A les portes dels 3 Cims de Vilafamés

Diumenge dia 8 es disputa la tercera edició de la prova, amb dues distàncies: el trail de 30km i la marxa de 14km

N’hi ha proves que, de cuidades com estan, d’organitzades amb tant de cura com es pensen, acaben sent un reclam per a l’aficionat i aficionada al trail de muntanya.

És el cas de la 3 Cims de Vilafamés, que arriba el cap de setmana, diumenge dia 8, i que aposta per la qualitat perquè els corredors es troben el més còmodes possibles. Les inscripcions es tanquen quan s’arribe als 300 participants, i tot i que el preu reduit ja s’ha exhaurit, encara es poden fer a un preu de 25 euros per http://www.tdpevents.es/

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Dues distàncies

Pensar en el corredor significa, entre altres moltes coses, apostar per dos distàncies, però sobretot per dos conceptes diferenciats. És una idea per la que aposten els organitzadors, que no són uns altres que el Club de Muntanya Vilafamés.

Per una part, els 30km de trail, de competició, de duresa i sacrifici. Per l’altra, els 14km de la marxa per a tots, sense més batalla que la de completar el recorregut de la millor manera possible i amb la millor companyia pel gust d’assaborir l’entorn que presenta Vilafamés.

PUBLICITAT

Els 30km

Seria absurd no dir la veritat, i aquesta és que la carrera de trail de 30 quilòmetres té la seua duresa. No es pot prendre a broma perquè parlem de 1.700 metres de desnivell acumulat en un recorregut amb un quilometratge de consideració.

PUBLICITAT

Els tres cims

Però a més, aquesta distància no enganya, i si el nom de la carrera és la 3 Cims és per alguna cosa. S’hauran de superar tres ascensions. La primera, al Morral, la segona a la Penya, i la tercera al Mollet.


Compte enrere per als 3 Cims de Vilafamés

 


PUBLICITAT

La marxa: 14km

Més a la mida d’un públic menys exigent s’ha pensat en la marxa de 14 quilòmetres. Que no vol dir que siga ni fàcil ni difícil, sinó amb una complicació assequible per tothom.

Aquí la distància, ja menor que en el trail, s’haurà de completar amb un desnivell acumulat que, repartit entre els 14km, ho fan més suau. Seran 500 metres, no arriba, de desnivell acumulat.

PUBLICITAT

Sortida, a les 8.00h

La sortida de les proves serà a les 8.00 hores des de la Plaça de la Font de la localitat castellonenca. Igualment, hi ha una hora límit per arribar a la meta, que estarà situada a la mateixa plaça. El marge de temps final és de 7 hores, i de 3h 45min en el pas intermig del quilòmetre 17.

La carrera comptarà amb sis avituallaments, dels quals cinc seran sòlids a més de líquids, més el que hi haurà a la meta, on hi haurà el servei de massatge.

TOTES LES CATEGORIES… I TAMBÉ PER PARELLES

La cita castellonenca dóna un pas endavant i aposta per alguna novetat. Entre elles, que es podrà competir per parelles, ja siguen mixtes o del mateix sexe. En tot cas, s’haurà d’arribar a la meta junts per comptar per a la classificació de la categoria corresponent.

Igualment, aquestes són totes les categories del 3 Cims de Vilafamés:

  • Sénior (fins als 39 anys).
  • Veterà (de 40 a 49 anys).
  • Màster (a partir de 50 anys).
  • Local (per a empadronats en la localitat o que siguen socis del C.M. Vilafamés).
  • Parelles masculines
  • Parelles femenines
  • Parelles mixtes
  • Clubs/equips amb un mínim de 10 participants inscrits en la prova: premi d’una paletilla

Leer más: http://www.cmvilafames.es/trail/

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cap de setmana de trails | Sense Límits Aventura - […] A les portes dels 3 Cims de Vilafamés […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »