I la inscripció debades a la Tombatossals és per…

Resolució del concurs per a participar debades a la XI Tombatossals de pròxim 22 d’octubre

Hi ha ganes de córrer… en un Trail de Llegenda. Així ho han demostrat totes les persones que heu participat al concurs que gràcies al Club Atletisme Running Castelló hem posat en marxa esta setmana per aconseguir 1 inscripció debades per a la XI Tombatossals de pròxim 22 d’octubre. I el guanyador/a és…

Un Trail de llegenda


PUBLICITAT

El premiat…

Heu estat molts els que heu compartit les nostres publicacions tant al Facebook de Sense Límits Aventura o al Twitter de Sense Límits Aventura, a més de ser seguidors del Facebook de la prova Tombatossals – Trails Castelló.

I entre totes les persones que heu complit amb els requisit el guanyador és:

  • FRANCISCO JAVIER CATALA FONS 

Pots posar-te en contacte amb nosaltres al correu senselimitsaventura@gmail.com perquè et donem les indicacions oportunes de com formalitzar la inscripció.

PUBLICITAT

El premi…*

El premi és 1 inscripció per a alguna de les 3 modalitats que composen la XI Tombatossals de pròxim 22 d’octubre

  • la MaraTomba de 42 km 2291+, una marató de pura muntanya,
  • la Tombatossals de 21 km 764+, per als més clàssifcs, 21 km de roca i adrenalina,
  • la MiniTomba, 12 km 465+, de marxa no competitiva.

Totes elles amb eixida i arribada al centre educatiu Penyeta Roja de Castelló a les 08:00, 08:30 i 09:00 respectivament amb tot tipus de servicis per als corredors que volen descobrir el Territori Tombatossals.

*Formalitzant la inscripció debades en temps i forma segons indiquen des de Territori Tombatossals

PUBLICITAT

Inscripcions encara obertes

I a la resta emplaçar-vos a que vos acosteu pròxim 22 d’octubre a viure la Tombatossals a Castelló, un trail amb història pròpia. Les inscripcions encara estan obertes per a viure un Trail de llegenda…

INSCRIPCIONS

Consulta inscripcions per a les 3 distàncies

Si vols participar a la XI Tombatossals de pròxim 22 d’octubre en alguna de les seues distàncies: MaraTomba 42 km, Tombatossals (21 km) o MiniTomba (12 km) pots formalitzar la teua inscripció a través de la web http://www.cursatombatossals.com. No ho deixes passar!!!

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »