Cap de setmana de trails

La Botamarges i els 3 Cims de Vilafamés centren les mirades de les carreres de muntanya

El cap de setmana de trail ens porta a sis proves. Un menú més que complet que començarà molt fort amb la 9a edició de la Botamarges, a Forna, i que continuarà diumenge amb un altre plat fort com és la 3 Cims de Vilafamés.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Botamarges, dissabte

La Botamarges és una d’eixes proves que a tothom li agrada fer, i sobretot si està pensant en la llarga distància. Els seus 70 quilòmetres de distància i els seus terrorífics 3.700 metres de desnivell acumulat la fan ser una de les cites més dures del calendari.

PUBLICITAT

Puntuació per a l’UTMB

Aquestes dades l’han permès anar més enllà, i és per això que una vegada més a la línia d’eixida es presentaran corredors i corredores experimentades que busquen, entre altres coses, una plaça en l’Ultra Trail del Montblanc.

La Botamarges ha sigut avaluada per la ITRA i torna a ser puntuable per a l’UTMB. En aquesta ocasió, la prova valenciana atorgarà 4 punts.

PUBLICITAT

Diumenge, 3 Cims

La 3 Cims de Vilafamés arriba amb tota la pólvora al carregador i ho fa amb les dues versions de recorregut. El llarg, 30 quilòmetres per davant i també la cita amb la gent que estima la natura i l’esport d’una altra manera, menys competitiva, però no per això menys lloable. Parlem de la marxa de 14 quilòmetres i els seus 500 metres de desnivell que ja són marca de la casa.


A les portes dels 3 Cims de Vilafamés

 


PUBLICITAT

Molt més: Riba-roja, Maestrail…

Riba-roja del Túria planteja una doble sessió per a la seua 5ª edició del Trail. Dissabte, la prova crono per equips, i el diumenge les dues distàncies individuals: els 13 y els 21 quilòmetres per als més i millor preparats.

Però hi ha una altra cita que promet molt. Es tracta del Maestral Geopark, una prova amb tres distàncies per tres indrets diferents de la zona del Maestrat. Es tracta de la Volta a l’Atalaia de 13 quilòmetros y 520m de desnivell, el trail Serra dels Cavalls, de 23km i 1.050m, i la marató Vuelta a la Tablada, de 45km i més de 2.000m de desnivell.

PUBLICITAT

Tous: triple oferta

L’altra de les cites del cap de setmana és a Tous, on estan preparats per a oferir el diumenge dia 8 una segona edició del Trail de Tous amb tres plats. Per una part, la carrera de 21 quilòmetres, i per altra una via doble: la marxa de 14km o fer-ho en modus trail en aquesta mateixa distància.

Solana de Beneixama

Beneixama es vesteix de gala per a la seua prova estrella amb el trail. Diumenge a partir de les 8.30h, eixida de les dues distàncies programades. La més curta compta amb 17 quilòmetres i 530 metres de desnivell, i la més llarga de 27km i 1.036m.

L’eixida i la meta estaran situades en el mateix lloc, és a dir en la mateixa plaça de l’Ajuntament de la localitat alacantina.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »