De Vistabella a Europa

Antonio Martínez i Cristóbal Adell, pòdium al Campionat d’Europa d’skyrunning a la Gorbeia Suizen Ternua


Són d’Albocàsser i d’Onil. Amb vides diferents. Un, corredor de muntanya dels que ja acumula molts anys, moltes victòries i experiències. L’altre un orientador nou vingut a això de còrrer per muntanya però que demostra que no té límit ni quan competeix amb els més grans.

Acaben d’aconseguir pòdium al Campionat d’Europa d’Skyrunning disputat passat cap de setmana a la Gorbeia Suzien Ternua -31 km 2400+ al Pais Basc. I tenen en Vistabella el seu nexe comú…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Corredors de moda…

Antonio Martínez (Marathon Crevillent) i Cristòbal Adell (La Sportiva) són dels dos nostres corredors més en forma. Ho han demostrat esta temporada i en les anteriors. Ho demostraren també a la Cursa per Muntanya de Vistabella, on guanyaren a les dos últimes edicions, Adell al 2016, i Martínez al 2017 a esta prova de la Copa CxM FEDME.

Ho han tornat a demostrar passat cap de setmana acabant segon i tercer respectivament al Campionat d’Europa d’Skyrunning a la Gorbeia Suizen Ternua i demostrant que el Trail de la nostra terra pot competir amb els millors també a nivell internacional.

PUBLICITAT

De menys a més

Els dos demostraren als 31 km 2400+ que presentava el Campionat la seua fortalesa física i mental. Anant de menys a més en un recorregut molt tècnic, especialment en les baixades on Antonio Martínez, va fer tota una exhibició.

https://www.facebook.com/BielRafolsPerramon/videos/610483915742011/

Alguns l’han descobert ara. Ací a Sense Límits Aventura ja coneixiem dels seus grans resultats en el món de l’orientació i també de les seues grans incursions en el món del Trail amb victòria a l’Autonòmic Individual CxM FEMECV 2016, victòria al Campionat de Lliga CxM FEMECV 2017 i victòria a la Cursa per Muntanya de Vistabella 2017.

“Si em passara al Trail… no sé on arribaria”

Un orientador sense límits


PUBLICITAT

Per la porta gran

Al Pais Basc Antonio Martínez ha cridat l’atenció del món del Trail, per la seua forma de còrrer, alegre, atrevida, valenta, especialment en les baixades on la seua tècnica li va permetre recuperar el temps perdut en les ascesions.

«Content és poc d’este gran resultat» comenta. «Un recorregut espectacular amb pujadas molt verticals, trams tècnics, crestes rocoses, fang, rius… una carrera savaltge a més no poder», indica.

A la prova anà de menys a més. Deixant fer primer i retallant després. «Tàcticament crec que no podia haber-ho fet millor, corrent de menys a més i arriscant molt a las baixades tècniques, ja que a la pujada els 6-7 primeres anaven més forts que jo».

PUBLICITAT

Pòdium en valencià

A la fi arribava e meta amb un temps de 03 hors 6 minuts i 25 segons, només superat per Aritz Egea (Urretxu) primer classificat i guanyador del Campionat, i amb un minut d’avantatge respecte de Cristobal Adell amb qui va estar apretant-se de valent en el segon equador de la prova. A la fi poc més d’un minut de diferència en meta amb 03:07:29 per al d’Albocàsser.

Adell suma altre gran exit al seu llarg currículum i demostra que està plenament recuperat de la crisi de resultats d’ara fa un parell d’anys. El d’Albocàsser és un dels corredors amb més carisma de la nostra geografia i un treballador infatigable a les carreres per muntanya.

«Increíbles les sensacions vívides a esta prova espectacular amb un recorregut exigent que ens ha colocar a cada un al seu lloc. Increible el tracte rebut per part de l’organització, la gent i els pitases. Ens encanta el Pais Basc» indica Adell que té en Zegama altre dels seus grans referents.

PUBLICITAT

Ara cada un seguirà amb les seus ruines. Adell centrat al Trail, Martínez combinant-ho amb l’Orientació. Amb ganes de tornar a competir i provar-se. I de tindre temps per a parlar com de ben segur feren en acabar la prova, recordant cada un la seua victòria recent a la Cursa per Muntanya de Vistabella… amb la victòria d’enguany de Antonio amb 02 h 18′ i la de Adell al 2016 amb 02 h 19′ Hi haurà duel a la pròxima edició?

Adell torna a renàixer a Vistabella


Adell i Martínez

De ben segur que per moments tindrien després l’oportunitat de recordar les seues recents victòries a la Cursa per Muntanya de Vistabella.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Duel generacional a Bèrnia | Sense Límits Aventura - […] De Vistabella a Europa […]
  2. Adell, rècord autonòmic de KM vertical | Sense Límits Aventura - […] De Vistabella a Europa […]
  3. El año de ‘Antoñito’ | Sense Límits Aventura - […] De Vistabella a Europa […]
  4. Esportistes d’aventura de l’any 2017 | Sense Límits Aventura - […] Martínez, orientador i corredor de muntanya d’Onil que en este 2017 ha estat subcampió al Campionat d’Europa d’Skyrunning, a…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »