Castell de Cofrents, la meravella

El Circuit Trail de València s’obri amb la cita que envolta el Xúquer

Organitzat per 3Direcciones i per l’Ajuntament de Cofrents, el Trail Castell de Cofrents és eixe meravellós espectacle que suposa tindre tan a prop, i a la vista, un riu Xúquer que alimenta els sentits. És l’hora de la cita del cap de setmana per excel·lència.

Una alegria per al cos i les ments dels participants en aquesta cita esportiva muntanyenca que obri, a més, un dels circuits amb més connexió amb el trailrunner dels que hi ha a la Comunitat Valenciana.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Canvi de data, però en marxa

La cita amb el Castell de Cofrents estava prevista per al cap de setmana passat. El dia 8 s’havia de disputar la carrera però una notificació d’última hora de la Conselleria de Medi Ambient advertint de la impossibilitat de celebrar la prova va acabar amb l’ajornament.


Trail Cofrentes cambia de fecha

 


PUBLICITAT

Diumenge, si o si

I ara sí, diumenge 15 a les 9.00 hores començarà la doble prova del Trail Castell de Cofrents. I diem doble prova perquè tindrà dues distàncies. És la marca habitual, l’oferta que es demana, de dues distàncies per poder tindre opcions de gaudir de la muntanya sempre a la mida de la capacitat física dels corredors i corredores.

PUBLICITAT

Les dos distàncies seran, per una part, la prova reina de 21 km i 950 metres de desnivell de la modalidad Trail, i l’Sprint Trail amb 11 km 470 metres de desnivell.


Cofrentes abre el Circuito Trail Valencia

 


PUBLICITAT

L’inici del Circuit

Tot circuit té un principi, i en aquest cas el I Trail Castell de Cofrents serà el punt d’inici del VII Circuit Trail València-Cajamar. La competició, en aquesta nova edició, estarà formada per 8 proves i permetrà gaudir de la muntanya sense descans des de l’octubre fins al maig.

Molt interessant, d’aquesta manera, veure com evoluciona la mateixa natura en les diferents estacions de l’any, com es queda sense fulles, com se seca a l’hivern, com renaix a la primavera i com arriben les primeres calors.

PUBLICITAT

I com que ningú no regala res, hi ha una norma per poder puntuar en la classificació del Circuit Trail València-Cajamar. Per estar en les llistes finals, en qualsevol de les modalitats caldrà participar en un mínim de 5 proves del calendari.

EL VII CIRCUITO

  • 15/10   I Trail Castillo de Cofrentes
  • 12/11     VI Trail de Vallada
  • 03/12    IV Trail de Navarrés
  • 21/01    III Trail Clariano Ontinyent
  • 11/02    V Trail Xeresa – Mondúber
  • 04/03   IX Trail Chera – Buseo
  • 06/05   VI Trail Cortes de Pallás
  • 27/05    VI Trail Gestalgar – Peña María

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »