Un pòdium… entre dos continents

El valencià Juama Jiménez acaba segon a la Euràfrica Trail per darrere de Zaid Ait Malek

Un pòdium entre dos continents i tres països. La Eurafrica Trail, única prova del món que transita entre dos continents (Europa i Africa) dividida en 3 etapes i que ha tornat a tindre sabor valencià, esta volta amb la segona plaça de Juanma Jiménez (Green Power ST), que només s’ha vist superat per Zaid Ait Malek, que ha reeditat la victòria de l’any passat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Africa de nou…

D’Europa a Africa transita l’Euràfrica Trail que entre el 11 i el 15 d’octubre ha comptat amb un total de 87 km, transitant per zones molt atractives com ara el Parc Natural de Los Alcornocales (Algeciras) i el Parc National de Talassemtane (Chefchaouen).

La Eurafrica Trail contava amb dos etapes, més la prova inicial del Vertical Race a Gibraltar. En les dos etapes de 50 km i 37 km, va dominar el marroquí afincat a Espanya Zaid Ait Malek, que va dominar amb certa comoditat una prova en què ja havia guanyat en altres dos edicions.

PUBLICITAT

Juanma dosificant… i caiguda…

La lluita interessant va estar per conformar el pòdium on el corredor valencià Juanma Jiménez va saber dosificar esforços, gestionar els ascensos i especialment els descensos per a mantindre la segona plaça de la general final, que va poder mantindre tot i una caiguda en el km 32 de la segona etapa que li va fer perdre alguns minuts.

«Em va tocar apretar i anar fins i tot coixejant» explica Juanma. «No podia perdre més temps si volia acabar segon. Tenia cert avanatatge però és el que tenen les carreres per muntanya. Anava molt bé i creo que de fet m’he relatxat un punt i per això he caigut. M’ha toca patir més del que pensava, però contents d’haver pogut mantindre la segona plaça».

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Accent valencià

Amb el pòdium de Juanma Jiménez a la Eurafrica Trail 2017 es manté el sabor valencià a estar peculiar prova on l’any passat l’alacantina Karol Estarlich va aconseguir també pòdium en acabar tercera en categoria femenina. (Aprofitem per a enviar una forta abraçada i per a enviar ànims a Karol)

Un pòdium… entre dos continents

En esta edició en categoria femenina la victòria va ser per a la balear Angels Llobera, que ha guanyat per davant de Noelia Camacho i la romanesa Ana Cristina Constantin

PUBLICITAT

Nova experiència a Africa

Amb este pòdium a l’Euràfrica Trail Juanma Jiménez ha aconseguit de nou un pòdium destacat al continent africà, continent en què va encetar el seu recorregut en el món de les carreres de resistència per etapes participant en diverses ocasions a la Oman Desert Marathon.

A conquerir el desert d’Oman

Entrenando en calor


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Un pòdium… entre dos continents […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »