La Tombatossals val per 3

La màgia del trail en la prova castellonenca del diumenge 22 d’octubre amb tres distàncies

Quan es barregen esport i història la cocktelera comença a funcionar a tota velocitat i el fruit que dóna té un gust especial. La Tombatossals ho té tot per seguir sent una referència i poder emocionar com ho ha fet en les últimes edicions. I ja en van 11 amb la que es disputarà el pròxim diumenge 22 d’octubre, que està organitzada pel C.A. Running Castelló.

Les inscripcions encara estan obertes fins demà:


Un Trail de llegenda


PUBLICITAT

Passió per un clàssic

Superada la dècada de vida, la Tombatosals 2017 arriba amb tot el menú preparat i no serà ni molt menys poca cosa.

La cita esportiva del diumenge inclou les tres distàncies de 42, 21 i 12km. Des d’on? Des del Centre Educatiu Penyeta Roja, com sempre.

PUBLICITAT

Però un clàssic no és un clàssic sense el suport incondicional dels seus participants. Serà perquè saben que el bon ambient i l’espectacle que dóna la natura estan garantits. I en les tres distàncies.

Sobretot, el que fa d’aquesta carrera una d’especial és el seu fons d’armari: una història d’amor que afecta directament al gegant bo que dóna nom a la prova, Tombatossals, que va vindre al món per l’amor que hi havia entre Penyeta Roja i Tossal Gross. D’ací va arribar després la fundació de la ciutat de Castelló.

PUBLICITAT

Distàncies 

I no hi ha volta de fulla. Una gran part de l’èxit està també en les possibilitats diferents per als corredors i corredores.

Està la llarga distància de la MaraTomba, amb 42km i 2.291m+, la més assequible dels 21km i 764m+, amb molta roca i molta adrenalina bollint en els cossos dels participants, i com no podia ser d’altra manera, la marxa no competitiva, la MiniTomba, de 12km i 465m+ que permet gaudir la muntanya en tota la seua essència.


Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Unificat a les 8.30h 

La cita esportiva ha patit un xicotet canvi respecte al que estava previst inicialment. Per motius d’organització s’ha decidit que les eixides de la Maratomba de més distància i la Tomtatossals de 21 es facen les dues a les 8.30h. Després es donarà l’eixida a la marxa no competitiva de 12km.

PUBLICITAT

Inscripcions fins dimecres 18

Qui vullga participar a la XI Tombatossals es poden formalitzar les inscripcions encara. La plataforma és la web http://www.cursatombatossals.com, i es poden realitzar encara i fins dimecres 18 d’octubre.

INSCRIPCIONS

Consulta inscripcions per a les 3 distàncies

Si vols participar a la XI Tombatossals de pròxim 22 d’octubre en alguna de les seues distàncies: MaraTomba 42 km, Tombatossals (21 km) o MiniTomba (12 km) pots formalitzar la teua inscripció a través de la web http://www.cursatombatossals.com. No ho deixes passar!!!

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cap de setmana de Trail | Sense Límits Aventura - […] La Tombatossals val per 3 […]
  2. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] La Tombatossals val per 3 Oct 17, 2017 […]
  3. Tombatossals: Bernad repeteix | Sense Límits Aventura - […] La Tombatossals val per 3 […]
  4. Bunyol, Tombatossals i més | Sense Límits Aventura - […] La Tombatossals val per 3 […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »